Leerkracht Speciaal Onderwijs 2020 - 2021

Eline Steendijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eline Steendijk
JUN 18
Zeeland Permanent HBO
18.07.2020 100541405
Solliciteren

Over de functie

Heb jij een PABO diploma en ben je toe aan een nieuwe uitdaging in het Speciaal Onderwijs?


Voor het schooljaar 2020 – 2021 ben ik op zoek naar een enthousiaste leerkracht met een PABO diploma én interesse in het Speciaal Onderwijs! Wij werken samen met diverse scholen in Zeeland en West-Brabant binnen het Cluster 3 en Cluster 4 onderwijs. Zij zitten met smart te wachten op jouw hulp!


Maandag® biedt jou de mogelijkheid om voor korte- of lange termijn deze scholen uit de brand te helpen. Op deze manier kunnen alle leerlingen naar school blijven gaan en krijg jij als leerkracht de kans om een kijkje te nemen op verschillende scholen. Dit alles op basis van een contract bij Maandag®.


Wat wij daarin van jou verwachten is dat jij flexibel inzetbaar bent! Dit houdt in dat jij het leuk vindt om op diverse type onderwijs je weg weet te vinden. Daarnaast sta jij als leerkracht stevig in je schoenen. De leerlingen binnen het Speciaal Onderwijs zullen jou als vervangend leerkracht graag uittesten en jij moet daarin je mannetje staan en hen direct de structuur bieden die zij nodig hebben!

Ervaring binnen het Speciaal Onderwijs is een pré, maar we bieden je ook de mogelijkheid om juist deze ervaring op te komen doen bij ons.


Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als leerkracht met veel afwisseling, maar toch de zekerheid van een vast salaris per maand? Dan is dit de ultieme kans!


| Uren in overleg | locatie nader te bepalen | salaris op basis van CAO PO |

Functie eisen

  • PABO diploma is een vereiste;
  • Affiniteit met het Speciaal Onderwijs;
  • Je staat stevig in je schoenen;
  • Flexibiliteit in reistijd en diversiteit in opdrachten;
  • Doorzettingsvermogen;
  • Je past je makkelijk aan, aan je werkomgeving.


Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Solliciteer dan direct óf bel voor meer informatie naar 06-82125148. 

Over het bedrijf

De maandag staat voor ons voor een nieuw en fris begin. Voor ambitie en optimisme. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel dragen wij elke dag van de week uit. Want voor ons is het eigenlijk elke dag maandag.


Uiteraard kan je voor het harde werk ook iets terugverwachten! Daarom krijg je van ons een vast salaris gebaseerd op je opleiding en ervaring. Daarnaast krijg je reiskostenvergoeding, vakantiegeld en worden je vakanties uiteraard ook doorbetaald.


Naast de financiële zaken, hoort persoonlijke begeleiding ook bij het werken voor Maandag®. De Recruiter en Accountmanager staan voor je klaar voor begeleiding rondom je werk, maar ook voor een gezellig kletspraatje. Tevens krijg je de mogelijkheid om door te blijven ontwikkelen aan de hand van cursussen en trainingen, zowel op onze Academy als thuis via een online leeromgeving!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Eline Steendijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eline Steendijk