Leerkracht speciaal onderwijs (vast dienstverband)

Rotha Heng
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rotha Heng
JUN 12
Noord-Brabant Permanent HBO
12.07.2020 100025710
Solliciteren

Over de functie

Ik ben nog op zoek naar enthousiaste leerkrachten die graag aan de slag gaat in het speciaal onderwijs. Als leerkracht weet jij het verschil te maken voor de leerlingen in het speciaal onderwijs cluster 4.


Weet jij hoe je voor de leerlingen met verschillende gedragsproblematieken het beste leerklimaat kunt neerzetten waarin de leerlingen zich veilig voelen, met de nodige positiviteit worden benaderd en successen opdoen en zichzelf kunnen ontwikkelen? En ben jij daarin de stabiele factor en de rust zelve? Dan zoek ik jou! 


Via Maandag®:

  • Krijg jij een kijkje in de keuken bij verschillende scholen in de regio Noord-Brabant
  • Kijken wij samen naar de opdracht welke het beste bij je past en het daarbij behorende dienstverband;
  • Opdrachten van de duur van een minimaal 1 maand tot een geheel schooljaar.


Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij meer weten over aan de slag gaan als leerkracht voor het speciaal onderwijs cluster 4? Solliciteer dan via de button of maak een afspraak om eens vrijblijvend kennis te maken en de mogelijkheden voor jou te bespreken.

Functie eisen

Wij vragen:

  • Fulltime of parttime beschikbaar
  • Een PABO diploma;
  • Een afgeronde Master SEN is een Pré;
  • Ervaring binnen het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs of ervaring met vergelijkbare doelgroep;
  • Affiniteit met de doelgroep en je biedt de leerlingen structuur en duidelijkheid;
  • Je staat stevig in je schoenen en beschikt over een gezonde dosis geduld, relativeringsvermogen en flexibiliteit.


Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® detacheert vakmensen binnen het Onderwijs. Jij draagt bij aan de ontwikkeling van de leerlingen, wij dragen zorg voor jouw ontwikkeling.

Ga je voor Maandag® aan de slag, dan combineer je de zekerheid van een vast dienstverband met leuke collega’s en afwisselende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Je kunt aan de slag bij verschillende onderwijsinstellingen in het SO of VSO.

Maandag® snapt hoeveel verantwoordelijkheid jouw baan in het onderwijs met zich meebrengt. Met Maandag® doe je het samen en sta je er nooit alleen voor. Je krijgt gedurende het project ondersteuning van jouw eigen recruiter en accountmanager. Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse gratis cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Rotha Heng
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rotha Heng