Zoeken

Speciaal onderwijs
filters wissen
136

vacatures leerkracht speciaal basisonderwijs

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures leerkracht speciaal basisonderwijs

Een baan die er echt toe doet? Bekijk de vacatures leerkracht speciaal basisonderwijs bij Maandag®! We zijn in heel Nederland op zoek gedreven leerkrachten, die de hbo-opleiding leraar basisonderwijs (pabo) hebben afgerond of in de afrondende fase van de opleiding zitten.

Het SBO (speciaal basisonderwijs) is erop gericht dat leerlingen na groep 8 doorstromen naar het reguliere voortgezet onderwijs. Als SBO-leerkracht creëer je duidelijkheid en structuur, zodat de leerlingen precies weten wat er van hen wordt verwacht en waar zij zich gedurende de les mee bezighouden.

Bij Maandag® kun je als leerkracht in het speciaal basisonderwijs aan de slag bij verschillende basisscholen. Zo kun je optimale werkervaring opdoen en je cv een boost geven. Dit komt je carrière in het onderwijs zeker ten goede!

Ben jij een gedreven groepsleerkracht met orthopedagogisch competenties en heb je (bijna) een pabo-diploma op zak? Bekijk dan snel onze actuele vacatures leerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) en solliciteer!