Leerkracht speciaal basisonderwijs vacatures

Een baan die er echt toe doet? Bekijk de vacatures leerkracht speciaal basisonderwijs bij Maandag®! We zijn in heel Nederland op zoek gedreven leerkrachten, die de hbo-opleiding leraar basisonderwijs (pabo) hebben afgerond of in de afrondende fase van de opleiding zitten.

Het SBO (speciaal basisonderwijs) is erop gericht dat leerlingen na groep 8 doorstromen naar het reguliere voortgezet onderwijs. Als SBO-leerkracht creëer je duidelijkheid en structuur, zodat de leerlingen precies weten wat er van hen wordt verwacht en waar zij zich gedurende de les mee bezighouden.

Bij Maandag® kun je als leerkracht in het speciaal basisonderwijs aan de slag bij verschillende basisscholen. Zo kun je optimale werkervaring opdoen en je cv een boost geven. Dit komt je carrière in het onderwijs zeker ten goede!

Ben jij een gedreven groepsleerkracht met orthopedagogisch competenties en heb je (bijna) een pabo-diploma op zak? Bekijk dan snel onze actuele vacatures leerkracht speciaal basisonderwijs (SBO) en solliciteer!

leerkracht speciaal basisonderwijs vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

348 gevonden vacatures

None