Leerkracht schooljaar 2020-2021

Kristel van Norel
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kristel van Norel
MEI 19
Overijssel Permanent HBO
18.06.2020 100546634
Solliciteren

Over de functie

Ding-dong! Het nieuwe schooljaar belt aan!


Daar staat die met een brede smile voor de deur, schooljaar 2020-2021. Is het alweer zover? Ja zeker! Ondanks dat we nu in een gekke tijd leven tikt de klok namelijk vrolijk verder.


Een nieuw schooljaar is soms juist hét moment om het allemaal over een andere boeg te gooien en te wisselen van baan. Maar wat ga je dan doen? Dat is vaak de grote vraag.

Toch de stap zetten naar het speciaal onderwijs? Of juist kiezen voor een ander type speciaal onderwijs dan wat je nu gewend bent? Het kan allemaal.


Bij Maandag® willen we jou daar een handje bij helpen. Met een contract voor (on)bepaalde tijd op zak ben je zeker van je financiële plaatje, maar weet je nog niet waar je precies aan het werk gaat. Samen kijken we naar de mogelijkheden en jouw wensen en behoeften. Kom je uit het primair onderwijs en wil je graag aan het werk op het speciaal basisonderwijs? Dan gaan we ons best doen dat voor jou te regelen! Blijkt na een poosje dat het toch niet wat voor je is, dan is er geen paniek en gaan we op zoek naar een ander passend plekje in het primair of speciaal onderwijs.


De leerkracht die we zoeken heeft een (bijna) afgeronde Nederlandse PABO. Daarnaast is hij/zij te omschrijven als een gepassioneerde leerkracht, die pedagogisch sterk is en een hart heeft voor iedere leerling.


Als jij jezelf hierin herkent, dan moet je niet vergeten te solliciteren.

Functie eisen

Dit breng je mee:

  • Een (bijna) afgeronde Nederlandse PABO
  • Een master (S)EN is een pré, maar geen must
  • Affiniteit met het speciaal onderwijs
  • Beschikbaar voor minimaal drie dagen per week

Over het bedrijf

Van ons kun je natuurlijk ook wat terug verwachten, daarom krijg je een contract bij Maandag® met salaris en vakantiedagen conform het cao Primair Onderwijs. De reis naar school toe vergoeden we met een reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer. Tijdens de opdrachten word je begeleid door een accountmanager en recruiter, waar je bij terecht kunt met al je vragen. Vanuit de Maandag® Academy bieden we je extra (online) trainingen en opleidingen aan, zo blijf je je leven lang leren.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Kristel van Norel
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Kristel van Norel