Leerkracht met vaste aanstelling in het speciaal onderwijs!

Bram van Lier
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bram van Lier
JUL 03
Noord-Brabant Permanent HBO
02.08.2020 100268014
Solliciteren

Over de functie

Bij Maandag® zijn we per direct op zoek naar een groepsleerkracht voor in het speciaal onderwijs die het leuk vindt om langdurige vervangingsopdrachten in te vullen op diverse scholen. Denk hierbij aan het speciaal basisonderwijs, het speciaal onderwijs (cluster 1 t/m 4) en het voortgezet speciaal onderwijs (cluster 1 t/m 4) in de regio Noord-Brabant. We zijn op zoek naar iemand die geen moeite heeft met nieuwe situaties en omgevingen. Dit houdt in dat je op verschillende scholen langdurig voor de klas komt te staan. Het is dan van groot belang dat jij de draad snel oppakt zodat de leerlingen niet worden belemmerd in de ontwikkeling door de wisseling van een groepsleerkracht. De leerlingen in het speciaal onderwijs hebben een groepsleerkracht nodig die sterk in zijn schoenen staat, veel duidelijkheid schept en daarnaast vasthoudt aan veel structuur binnen de lessen. Jouw pedagogische vaardigheden zijn de grootste kwaliteiten die jij in huis hebt. Met deze vaardigheden zorg jij ervoor dat alle leerlingen binnen jouw klas genoeg ruimte hebben om zich te kunnen ontwikkelen op zowel cognitief als sociaal-emotioneel gebied. Lijkt het jou nu erg leuk om deze variërende langdurige vervangingsopdrachten uit te gaan voeren in combinatie met financiële zekerheid(bepaalde tijdscontract of vast dienstverband)? Neem dan snel contact op door te solliciteren op deze vacature!

Functie eisen

  • Je bent minimaal in het bezit van een PABO diploma;
  • Master (S)EN is een pré;
  • Je bent erg flexibel ingesteld en deinst niet terug voor nieuwe uitdagingen;
  • Je past je gemakkelijk aan in een nieuwe omgeving (klas, collega’s, school);
  • Beschikbaarheid tussen de 2 en 5 dagen per week.

Over het bedrijf

Ook zeker niet onbelangrijk; wat bieden wij jou? Als leerkracht via Maandag® krijg je een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Je gemaakte reiskosten? Daar hoef je je natuurlijk geen zorgen om te maken; die dekken we gewoon! Je krijg €0,19 per gemaakte kilometer. Uiteraard biedt Maandag® ook vakantiegeld en een pensioenregeling. Om je te kunnen blijven ontwikkelen als (onderwijs) professional kun je verschillende trainingen en cursussen volgen vanuit de Maandag® Academy en online. Je wordt begeleid door jouw accountmanager bij alles rondom sollicitaties en opdrachten. Met jouw recruiter bel je, mail je en app je, dit is jouw vaste aanspreekpunt wanneer het gaat om jouw wensen, opdracht en alles wat je verder bezighoudt. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot vakinhoudelijke coaching door onze gecertificeerde onderwijscoach wanneer dit nodig wordt geacht. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Bram van Lier
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bram van Lier