Leerkracht Cluster 3

Eline Steendijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eline Steendijk
JUN 18
Noord-Brabant Permanent HBO
18.07.2020 100545208
Solliciteren

Over de functie

“Iedereen is een ster en schittert op zijn eigen manier”, dit zou een quote van jou kunnen zijn! Jij helpt de leerlingen graag schitteren.


Voor het nieuwe schooljaar ben ik op zoek naar een Leerkracht Cluster 3 met een passie voor het vak. Deze passie zit niet alleen in het lesgeven op zich, maar ook in de pedagogische begeleiding die aan de leerlingen binnen het Cluster 3 onderwijs wordt geboden.

Deze leerlingen vallen onder de doelgroep ‘Zeer Moeilijk Lerend’ of zijn langdurig ziek en kunnen daardoor niet naar een reguliere school. Zij hebben een leerkracht nodig die er écht voor ze is.


Binnen Maandag® krijg je als Leerkracht de kans om ervaring op te doen binnen diverse scholen. Wij werken samen met scholen binnen het Speciaal Onderwijs en het regulier Onderwijs. Op basis van jouw wensen en behoeften gaan we kijken welke school of scholen het beste aansluiten. Projectmatig, op basis van een vast contract, ga jij aan de slag op deze scholen om hen uit de brand te helpen! De scholen zijn blij met jouw ervaring en hulp en jij krijgt de mogelijkheid om te ontdekken wat voor school goed aansluit bij wie jij bent als Leerkracht.


Wie zoek ik?

Ik zoek een leerkracht die iedere leerling laat schitteren op zijn of haar manier! Een leerkracht die gelooft in de krachten van de leerlingen en deze weet in te zetten om optimale ontwikkeling te stimuleren.

Daarnaast zoek ik een Leerkracht die open staat voor uitdagingen, zowel binnen het Cluster 3 als het Cluster 4 onderwijs. Deze leerkracht laat zich niet uit het veld slaan als een leerling ander gedrag laat zien dan hij of zij gewend is, maar haalt hier nieuwe lessen uit. En bovenal ben ik op zoek naar een Leerkracht met een enorme passie voor het vak.


Herken jij jezelf als leerkracht in bovenstaande omschrijving? Lijkt het jou een toffe uitdaging om onder andere binnen het Cluster 3 aan de slag te gaan? Dan kom ik graag met jou in contact!

Functie eisen

  • PABO bevoegdheid vereist;
  • Affiniteit met het speciaalonderwijs (ervaring is een pré);
  • Jij zorgt voor een veilig pedagogisch klimaat, waar leerlingen zich optimaal kunnen ontplooien;
  • Je houdt van afwisseling en uitdaging in je werk;
  • Bereid om op diverse scholen binnen Zeeland aan de slag te gaan.


Ben jij de topper die iedere leerling optimaal laat schitteren? Solliciteer dan direct of bel voor meer informatie naar 06 82 12 51 48. Hopelijk schitter jij binnenkort binnen het Onderwijsteam van Maandag®! 

Over het bedrijf

Werkgeluk, nieuwe uitdagingen en flexibiliteit, zomaar wat begrippen waar je bij Maandag® mee te maken krijgt! Samen met jou gaan we op zoek naar werkgeluk. Waar liggen je wensen en behoeften als leerkracht? Welk type onderwijs zou je nog eens willen zien? Met jou gaan we op deze ontdekkingsreis om te zien waar jij echt gelukkig wordt.


Via onze verschillende projecten wordt je steeds opnieuw uitgedaagd. Ieder project vraagt om een andere benadering en werkwijze, waardoor jij je flexibel inzet op de scholen. Je past je aan en brengt jouw ervaring als leerkracht mee om de school te ondersteunen.


Dit wordt beloond met een salaris gebaseerd op de CAO Onderwijs. Daarnaast krijg je zoals gebruikelijk ook vakantiegeld en worden je schoolvakanties gewoon doorbetaald. De reiskosten die jij maakt naar de diverse scholen worden volledig vergoed. Bovendien krijg je de kans om ook eens aan een cursus of training mee te doen op onze Maandag® Academy. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Eline Steendijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eline Steendijk