Leerkracht Cluster 3

Over de functie

Differentiatie, oog voor het individu en veel geduld, dit zijn de kwaliteiten die jij bezit!


Om het schooljaar 2020 – 2021 goed van start te laten gaan, ben ik op zoek naar een enthousiaste Leerkracht met affiniteit voor cluster 3 onderwijs. Naast het cluster 3 onderwijs, sta jij er idealiter ook voor open om als Leerkracht aan de slag te gaan binnen bijvoorbeeld het cluster 4 onderwijs! Samen gaan we op onderzoek uit welk type onderwijs en welk type school het beste bij je past.


Het Cluster 3 onderwijs biedt onderwijs aan leerlingen met een verstandelijke- of lichamelijke beperking of aan leerlingen die langdurig ziek zijn. Als leerkracht is het belangrijk om deze leerlingen zo goed mogelijk te ondersteunen. Iedere leerling heeft een andere benadering nodig en ander soort zorg. Als leerkracht voel jij aan wat zij nodig hebben en weet je hier op in te spelen. Op deze manier weet jij het beste uit je leerlingen te halen. Ze voelen zich veilig en vertrouwd en durven met hun vragen en verhalen bij jou te komen.


Het docententeam van Maandag® Middelburg bestaat uit verschillende type leerkrachten en docenten. Wat zij gemeen hebben, is dat zij van afwisseling en uitdaging houden en ze een enorme passie hebben voor het onderwijs. Zij helpen iedere school uit de brand, wanneer zij met een langdurig tekort zitten. Om bij dit docententeam te horen, zal jij als leerkracht ook flexibel inzetbaar moeten zijn. Je vindt het leuk om op meerdere scholen aan de slag te gaan en zet bij iedere opdracht direct je schouders eronder.


Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan ga ik graag het gesprek aan om te ontdekken of jij een aanwinst kan zijn voor ons vaste docententeam!


| Uren bespreekbaar | Mogelijkheid tot een vast contract | Salaris gebaseerd op CAO PO | Locatie nader te bepalen |

Functie eisen

 • Pabo bevoegdheid vereist;
 • Je vindt het niet erg om een stukje te rijden voor je werk;
 • Je hebt een sterk empathisch vermogen;
 • Differentiatie is één van jouw sterkste kwaliteiten;
 • Leerlingen voelen zich veilig bij je door je onbevooroordeelde houding;
 • Geen uitdaging is voor jou te groot.


Ben jij de topper die ik zoek en heb je affiniteit met het Cluster 3 en eventueel Cluster 4 onderwijs, solliciteer dan direct of bel voor meer informatie naar 06 82 12 51 48! 

Over het bedrijf

Werken voor Maandag® betekent, werken aan je eigen werkgeluk! Samen met de Recruiter en Accoutnmanager ga je het gesprek aan om te ontdekken waar jij als Leerkracht het best tot je recht komt. Je krijgt de mogelijkheid om diverse werkplekken te ontdekken van regulier primair onderwijs tot voortgezet speciaal onderwijs. We gaan op zoek naar een plek die echt bij jou past!


We bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Alle zakelijke reiskosten vergoeden we op basis van € 0,19 per kilometer. Ook een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Eline Steendijk

Eline Steendijk

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs