Leerkracht Basisonderwijs

Bram van Lier
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bram van Lier
MEI 15
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
14.06.2020 100222588
Solliciteren

Over de functie

Maandag® Onderwijs is op zoek naar een leerkracht binnen het basisonderwijs. Wij zoeken een enthousiaste en gedreven leerkracht basisonderwijs die passie heeft voor de kinderen in het basisonderwijs. Een leerkracht basisonderwijs is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen groep. Je gebruikt jouw pedagogische en didactische vaardigheden om de kinderen in jouw klas op de juiste wijze optimaal te ontwikkelen. Je zorgt ervoor als leerkracht basisonderwijs dat deze ontwikkeling plaatsvindt in een omgeving waarbij de kinderen zich veilig voelen en waarbij de kinderen plezier hebben in de ontwikkeling.

Als jij nu denkt dat dit voor jou hetgeen is waar jij op zoek naar bent lijkt het me goed om samen in gesprek te gaan om te kijken wat er mogelijk is! Dan gaan we er samen voor zorgen dat jij op de juiste plek in het basisonderwijs terecht komt!

Functie eisen

Je komt in aanmerking voor deze vacature wanneer jij:

-         In het bezit bent van een PABO-diploma of bevoegdheid, en eventueel relevante certificaten óf de Master SEN;

-         Een pedagogisch veilig klimaat kan neerzetten;

-         Enthousiast en gedreven bent.

Over het bedrijf

Wij van Maandag® vinden het belangrijk dat jij op de juiste plek zit. Daarom zullen wij binnen Maandag® er voor zorgen dat jij optimaal begeleidt wordt binnen jouw nieuwe functie. Daarnaast bieden wij je financiële zekerheid in combinatie met afwisseling binnen jouw baan. Mocht je gebruik willen maken van trainingen/cursussen is dit mogelijk via de Maandag® Academy!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Bram van Lier
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bram van Lier