Leerkracht, Cluster 2

Denise Harkmans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Denise Harkmans
MEI 12
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
11.06.2020 100289382
Solliciteren

Over de functie

Kom jij als groepsleerkracht op een cluster 2 school, volledig tot je recht? Dan ga ik graag het gesprek over deze mooie functie met je aan.


Kom jij als groepsleerkracht op een cluster 2 school, volledig tot je recht? Dan ga ik graag het gesprek over deze mooie functie met je aan.


Werken bij deze school in de regio Den Haag is afwisselend, uitdagend en bijzonder. Je werkt met kinderen, jongeren of volwassenen die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis hebben. Soms hebben zij meerdere beperkingen. Samen met vakkundige en betrokken collega’s draag jij bij aan het levensgeluk van onze leerlingen of cliënten.


Het betreft een functie als groepsleerkracht in groep 1/2. Waarbij onderstaande punten bij jou als cluster 2 leerkracht horen.


·        Je werkt met een bijzondere doelgroep.

·        Jij maakt écht het verschil in het leven van leerlingen of cliënten.

·        Dankzij jou leren cliënten of leerlingen communiceren en kunnen zij zo goed mogelijk meedoen aan de samenleving.


Ben jij deze groepsleerkracht die opzoek is naar een nieuw uitdaging en de handen in één wil slaan voor deze groep 1/2? Dan ontvang ik graag jouw reactie voor 15 maart 2020. 


Functie eisen

·        PABO bevoegdheid

·        Parttime/fulltime beschikbaar

·        Affiniteit met de doelgroep

·        Ervaring met de doelgroep is een pré

Over het bedrijf

Wij bieden jou:


·        Vanuit een (vast) dienstverband bij maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort zeker tot de mogelijkheden;

·        Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Onderwijs. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;

·        Wij vergoeden alle reisonkosten op basis van 0,19 per kilometer;

·        Samen met de Maandag Academy en Club werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen;

·        Uiteraard biedt maandag® ook vakantiegeld en een pensioenregeling.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Denise Harkmans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Denise Harkmans