Kleuterjuf speciaal onderwijs

Danny de Vries
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Danny de Vries
JUN 05
Noord-Holland Permanent MBO
05.07.2020 104971072
Solliciteren

Over de functie

Kleuters zijn natuurlijk altijd speciaal, maar in het speciaal onderwijs nog specialer. Een goede basis is voor iedereen erg belangrijk. Bij sommige kleuters moet er op een andere manier aan deze basis gewerkt worden. Voor hen is er het speciaal onderwijs. Jij schroomt er niet van om deze kleintjes de juiste aandacht te geven. Wat is dat, de juiste aandacht? Dat weet jij heel goed, jij als leraar hebt hier een soort van zesde zintuig voor. Jij bent een gevoelsmens en jij kan jouw expertise toepassen waar nodig is.


De kleuters in het speciaal zitten daar natuurlijk niet zo maar. Er wordt tijdig ingegrepen zodat deze kleintjes de juiste begeleiding kunnen krijgen. Wat is dan de problematiek? Dat is natuurlijk lastig te zeggen op zo’n jonge leeftijd. Er wordt ingegrepen als er signalen zijn waar extra op ingezoomd moet worden. Jij ziet de problematiek, maar als leerkracht laat jij dit niet je leidraad zijn. Los van de problematiek, zie jij ook het kind. Geen stempeltje, geen nummer, maar gewoon een lieve kleuter.


Een kleuterjuf of kleutermeester is niet zo maar een leerkracht. Jij hebt specifiek voor deze tak van sport gekozen, en dit is ook echt jouw roeping. Maar dat speciaal onderwijs? Is dat dan ook echt iets voor mij? Dat weet jij natuurlijk alleen, wanneer jij de juiste informatie hier over hebt. Waar haal jij die informatie vandaan? Dagelijks ontmoet ik leerkrachten zoals jij. Met een duidelijke communicatie lijn naar de scholen, kan ik jou precies vertellen wat er van jou verwacht wordt. Op deze manier kunnen wij de juiste match maken. Zoom jij graag in op waar jouw kracht ligt? Zoek jij naar een volgende stap in je carrière? Neem dan nu met mij contact op en samen duiken wij de diepte in.

Functie eisen

Functie eisen

  • Een afgeronde PABO opleiding of in het eindtraject van je opleiding (Kleuter akte is ook voldoende)
  • Parttime of fulltime beschikba


Over het bedrijf

  • Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je op diverse opdrachten worden ingezet;
  • Een marktconform salaris en vakantiedagen volgens de CAO Onderwijs en 8% vakantietoeslag
  • Vergoeding van je reiskosten op basis van € 0,19 per km
  • De mogelijkheid om Online trainingen en cursussen via E-WISE te volgen, zodat jij je blijft ontwikkelen als (onderwijs)professional;
  • Startklaar traject voor pas afgestudeerde docenten / leraar;
  • Voordelen van Club Maandag®, zoals exclusieve meet-ups en workshops voor onze docenten


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Danny de Vries
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Danny de Vries