Juf of meester gezocht

Over de functie

Met het nieuwe schooljaar in zicht, ben ik op zoek naar een enthousiaste juf of meester met een passie voor het onderwijs!


Als juf of meester bij Maandag® krijg je de kans om binnen diverse type onderwijs te werken. Zo kun je tijdens het ene project voor een groep 7 in het regulier onderwijs komen te staan, maar sta je bij het volgende project voor een 2 VMBO in het Voortgezet Speciaal Onderwijs. Op deze manier kun je erachter komen waar jij je als een vis in het water voelt. Uiteraard wordt je opdracht gematcht aan jouw kwaliteiten en wensen.


Belangrijk als juf of meester, zijn je didactische en pedagogische vaardigheden. Lesgeven is niet alleen kennis overdragen, maar ook leerlingen begeleiden en aanvoelen wanneer het goed of misschien wat minder goed met ze gaat. Zeker in de bijzondere doelgroepen, zijn je pedagogische vaardigheden de belangrijkste. Het empathische vermogen gecombineerd met engelengeduld en een uitstekende manier van uitleg geven, maken jou de juf of meester waar iedere school naar op zoek is!


We werken samen met scholen in West Brabant en Zeeland binnen het primair-, speciaal-, voortgezet speciaal- en voortgezet onderwijs. Aan de hand van een gesprek gaan we kijken welke scholen het best bij je passen en waar jij je werkgeluk kan vinden.


Kom jij ons vaste team versterken en vind je het leuk om op basis van een contract diverse projecten aan te gaan? Solliciteer dan vandaag nog, dan leg ik je meer uit over de mogelijkheden!

Functie eisen

  • Pabo diploma behaald;
  • Master SEN is een pré;
  • Affiniteit met diverse doelgroepen binnen het onderwijs;
  • Sterke didactische én pedagogische vaardigheden;
  • Beschikbaar schooljaar 2020-2021.


Herken jij je in bovenstaande omschrijving en ben je benieuwd naar de mogelijkheden via Maandag®? Dan kom ik graag met je in contact! Solliciteer direct of bel voor meer informatie naar 06-82125148. 

Over het bedrijf

Voor onze professionals is iedere werkdag een feestje. Zij doen werk waar ze echt gelukkig van worden en wij ondersteunen ze hier bij. Dit doen we door op basis van een kennismakingsgesprek te ontdekken wie je bent, waar je wensen liggen en hoe we jouw werkgeluk kunnen realiseren. Dit maakt de maandag de leukste dag van de week, je MAG weer naar je werk!


We realiseren dit werkgeluk door de juiste match te zoeken, waar de professional en de werkgever gelukkig van worden. Daarnaast ondersteunen we door middel van sollicitatiebegeleiding en projectevaluaties. Zo kun jij je optimaal ontwikkelen en zorgen we ervoor dat er geen frustraties ontstaan rondom je werk.


Uiteraard is dit alles onder de juiste voorwaarden, waarbij je ingeschaald wordt op basis van je ervaringen en diploma’s, je krijgt je reiskosten volledig vergoed met €0,19 per kilometer en ook je vakanties gewoon doorbetaald.


Kom je graag meer te weten? Dan mag je me natuurlijk altijd bellen op 06-82125148. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Eline Steendijk

Eline Steendijk

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs