Groepsleerkracht Speciaal Onderwijs

Over de functie

Jij bent een gedreven Groepsleerkracht in het speciaal onderwijs, de individuele leerling en zijn of haar specifieke behoeftes staan bij jou centraal. Voorspelbaarheid, regelmaat en structuur lopen als een rode draad door jouw klassenmanagement. Je hebt een hart voor de leerlingen, stimuleert hen te groeien en begeleidt ze met geduld, maar vol enthousiasme t door het speciaal onderwijs. Elke stap is een sprong vooruit op cognitief- of sociaal emotioneel gebied. Jouw leerlingen hebben specifieke onderwijsbehoeften op het gebied van hun sociaal emotionele ontwikkeling. Door jouw pedagogische kracht als Groepsleerkracht weet jij als geen ander een veilig pedagogisch klimaat te creëren en behouden. Het mooiste wat je een kind kunt geven is een kans, daarom zijn wij op zoek naar jou! Jij draagt bij aan de ontwikkeling van de leerlingen en zorgt ervoor dat zij continu onderwijs kunnen blijven volgen. Jouw vaste basis vind je in een team van gepassioneerde Maandag® docenten met diverse expertises en achtergronden. Een boost voor je onderwijsnetwerk en voldoende gelegenheid om samen te sparren en van elkaar te leren. Je kunt verder rekenen op: 

 • Dienstverband bij Maandag®
 • Salaris en vakantiedagen conform de onderwijs cao
 • Cursussen en trainingen zodat jij nóg beter wordt in jouw vak
 • Reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer)
 • Persoonlijke loopbaanbegeleiding door een Recruiter met expertise in het onderwijs

Functie eisen

De omvang van Maandag® maakt het mogelijk om een grote diversiteit aan mogelijkheden binnen het onderwijs te bieden. Zie jij jezelf in diverse functies binnen het speciaal onderwijs? Dan ga ik graag het gesprek met je aan. Daarin praten we verder over jouw karaktereigenschappen, visie op het (speciaal) onderwijs en jouw idee over het invullen van deze functie. Als Groepsleerkracht ben jij:

 • (Bijna) in het bezit van jouw pabo-diploma
 • Ervaren door stage- of werkervaring binnen het speciaal onderwijs

Over het bedrijf

Maandag® is al meer dan 30 jaar actief binnen de publieke sector, omdat deze te belangrijk is om stil te vallen! Een dienstverband bij Maandag® betekent zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Dit houdt in dat je werkervaring op kunt doen als docent Nederlands binnen diverse onderwijsinstellingen, met de zekerheid van een dienstverband bij Maandag®. Je verbreedt in razend tempo jouw onderwijsnetwerk en we koersen naar opdrachten die aansluiten bij jouw wensen en ambities. Jouw interesse in diverse werkomgevingen, leerjaren en methoden van onderwijs zijn van groot belang om samen tot een succes te komen! Wil jij deel uitmaken van het professionele en gepassioneerde team van Maandag®? Solliciteer dan voor 20 april of bel mij voor meer informatie op 06-30030067!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Anne Teesselink

Anne Teesselink

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs