Groepsleerkracht Speciaal Onderwijs

Over de functie

Jij bent een gedreven Groepsleerkracht in het speciaal onderwijs, de individuele leerling en zijn of haar specifieke behoeftes staan bij jou centraal. Voorspelbaarheid, regelmaat en structuur lopen als een rode draad door jouw klassenmanagement. Je hebt een hart voor de leerlingen, stimuleert hen te groeien en begeleidt ze met geduld, maar vol enthousiasme tijdens de midden- of bovenbouw van het speciaal onderwijs cluster 4. Elke stap is een sprong vooruit op cognitief- of sociaal emotioneel gebied. Jouw leerlingen hebben specifieke onderwijsbehoeften op het gebied van hun sociaal emotionele ontwikkeling. Door jouw pedagogische kracht als Groepsleerkracht weet jij als geen ander een veilig pedagogisch klimaat te creëren en behouden. Het mooiste wat je een kind kunt geven is een kans, daarom zijn wij op zoek naar jou! Jij draagt bij aan de ontwikkeling van de leerlingen en zorgt ervoor dat zij continu onderwijs kunnen blijven volgen. Jouw vaste basis vind je in een team van gepassioneerde Maandag® docenten met diverse expertises en achtergronden. Een boos voor je onderwijsnetwerk en voldoende gelegenheid om samen te sparren en van elkaar te leren. Je kunt verder rekenen op: 

 • Dienstverband bij Maandag®
 • Salaris en vakantiedagen conform de onderwijs cao
 • Cursussen en trainingen zodat jij nóg beter wordt in jouw vak
 • Reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer)
 • Persoonlijke loopbaanbegeleiding door een Recruiter met expertise in het onderwijs

Functie eisen

Vanaf 1 maart kun jij starten als Groepsleerkracht voor de middenbouw (1 fte) of Groepsleerkracht voor de bovenbouw (1 fte). De omvang van Maandag® maakt het mogelijk om naast deze functie ook een grote diversiteit aan mogelijkheden binnen het onderwijs te bieden. Zie jij jezelf per 1 maart in deze functie? Dan ga ik graag het gesprek met je aan. Daarin praten we verder over jouw karaktereigenschappen, visie op het (speciaal) onderwijs en jouw idee over het invullen van deze functie. Als Groepsleerkracht ben jij:

 • (Bijna) in het bezit van jouw pabo-diploma
 • Ervaren door stage- of werkervaring binnen het speciaal onderwijs
 • Vanaf 1 maart beschikbaar voor 40 uur per week 

Over het bedrijf

De school voor speciaal onderwijs kenmerkt zich door veiligheid en structuur in de vorm van tijd, activiteit en onderlinge relaties. Vanuit deskundigheid en expertise wordt onderwijs op maat geboden voor leerlingen met een autisme spectrum stoornis (ASS) of hechting- en angststoornis. Lopende de schooldag is er veel oog voor het sociaal emotionele aspect en de sociale vaardigheid van leerlingen. Een dienstverband bij Maandag® betekent zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Wil jij deel uitmaken van het professionele en gepassioneerde team van Maandag® en per 1 maart als Groepsleerkracht starten? Solliciteer dan voor 26 februari of bel mij voor vragen op 06-30030067!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Anne Teesselink

Anne Teesselink

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs