Groepsleerkracht bij MAANDAG!

Bram van Lier
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bram van Lier
JUN 09
Noord-Brabant Permanent HBO
26.07.2020 100252142
Solliciteren

Over de functie

Jij als groepsleerkracht bent enorm breed inzetbaar! Je schrijnt niet terug voor het speciaal onderwijs, bent goed in de omgang met zowel de jongste als de wat oudere leerlingen én vindt het ook nog eens tof om in het basisonderwijs te werken. Je vindt het super om jouw kwaliteiten als groepsleerkracht te laten gelden tijdens korte opdrachten (variërend van twee maanden tot een héél schooljaar) op verschillende scholen. Doordat je op verschillende scholen ervaringen op doet verbreed je jouw eigen horizon en kom je er achter wat nu écht jouw ding is!

Ben jij de groepsleerkracht die hier enthousiast van wordt en ons team van groepsleerkrachten komt versterken? Neem dan snel contact op!

Functie eisen

  • Je hebt een PABO-diploma;
  • Een master (S)EN is een pré
  • Je bent minimaal 0,4 fte beschikbaar
  • Je hebt al (stage-)ervaringen binnen het onderwijs als groepsleerkracht

Over het bedrijf

Maandag® biedt jou als leerkracht een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. De reiskosten worden door ons vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Je wordt het hele jaar door begeleidt om jouw werk optimaal te kunnen uitvoeren. Als er interesse is om jezelf te ontwikkelen als leerkracht biedt Maandag® verschillende passende cursussen en trainingen aan op de Maandag® Academy. Daarnaast vergroot je natuurlijk jouw netwerk binnen het onderwijs enorm!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Bram van Lier
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bram van Lier