Groepsleerkracht Basisonderwijs Bovenbouw

Bram van Lier
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bram van Lier
JUL 08
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
07.08.2020 100227104
Solliciteren

Over de functie

Voor aankomend schooljaar zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste groepsleerkracht voor de bovenbouw van het basisonderwijs. Jij bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de lessen aan de leerlingen van de bovenbouw in een reguliere of een duo-klas. Met jouw enthousiasme zorg jij ervoor dat de leerlingen de aandacht volledig bij de les houden waardoor zij het beste uit zich zelf kunnen halen. Vanuit Maandag kan jij jezelf blijven ontwikkelen door diverse cursussen en trainingen die worden aangeboden via de Maandag Academy. Denk jij dat deze functie op jouw lijf geschreven staat? Dan maak ik graag een afspraak om te kijken wat de mogelijkheden zijn! Als je interesse hebt mail mij dan op bram.vanlier@maandag.nl of bel naar +316 83 16 33 43.


Functie eisen

  • Je beschikt over een PABO diploma;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 0,4 fte;
  • Je staat stevig in je schoenen;
  • Je hebt al (stage)ervaring binnen het onderwijs.

Over het bedrijf

Maandag biedt een marktconform salaris en vakantiedagen volgens de CAO onderwijs. Daarnaast kun jij je als professional optimaal ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen op de Maandag Academy. Reiskosten worden vergoedt op basis van 0.19 eurocent per kilometer. Ook krijg jij persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager tijdens jouw werkzaamheden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Bram van Lier
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Bram van Lier