docent wiskunde

Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems
MEI 13
Zuid-Holland Permanent HBO
12.06.2020 102995604
Solliciteren

Over de functie

Zoals Booker en Sutherland onlangs de uitdaging rond het getal 42 hebben opgelost, laat jij je leerlingen zien dat het ‘onmogelijke’ niet per sé onmogelijk hoeft te zijn. Als docent Wiskunde hoor je vast vaak “ik kan het niet” of “het lukt niet”, maar met jouw manier van lesgeven zorg je er voor dat het wél lukt.


Daarom willen wij jou. We weten dat je betrouwbaar bent, over de juiste kennis beschikt én precies weet hoe je die moet overdragen. Veel leerlingen hebben moeite met het vak Wiskunde – het is tenslotte niet voor iedereen weggelegd – maar wij geloven in je kracht als docent om het voor iedereen een stukje begrijpelijker te maken. Je wil hen graag helpen om het beste uit zichzelf te halen en weet dat op een unieke manier te doen. Je bent flexibel ingesteld en enthousiast over je belangrijke functie als Docent Wiskunde en het lesgeven aan leerlingen van het Voortgezet Onderwijs. Precies wie we zoeken!


Bij Maandag zijn we op zoek naar docenten die we blij kunnen maken. Waar haal jij je energie uit? Wat zijn je ambities? We willen graag samen met jou kijken naar de (groei)mogelijkheden in je carrière. Niet alleen kijken we naar de geschikte functie, we kijken ook naar de juiste trainingen voor je persoonlijke ontwikkeling. Kom je ook naar de Club Maandag evenementen? Je bent onze collega, en dus nodigen we je graag uit voor één (of meer) van onze netwerkevenementen, waarbij we elkaar informeel kunnen leren kennen. Ik kan nog meer opsommen, echter vertel ik het je liever persoonlijk. Kom je binnenkort eens langs?

Functie eisen

Dit ben jij

  • Docent Wiskunde met onderwijsbevoegdheid;
  • Flexibel en enthousiast;
  • Iemand die affiniteit heeft met het VO;
  • Onze nieuwe collega bij Maandag.


Over het bedrijf

Dit krijg je

  • Salaris en vakantiedagen conform leraren-cao en een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
  • Een dienstverband met veel variatie en uitdaging;
  • Trainingen en begeleiding voor jouw ontwikkeling.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems