Docent Voortgezet Speciaal Onderwijs

Eline Steendijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eline Steendijk
MEI 19
Zeeland Permanent HBO
18.06.2020 100542941
Solliciteren

Over de functie

Jij weet jongeren met een bijzondere hulpvraag te begrijpen en te ondersteunen! Hier ligt jouw kracht! Herkenbaar?


Voor het schooljaar 2020 – 2021 ben ik op zoek naar een Docent Voortgezet Speciaal Onderwijs met een passie voor zijn/haar vak! Wij werken met diverse VSO scholen samen in Zeeland en West-Brabant. Zij hebben regelmatig vacatures openstaan waar ze onze hulp voor nodig hebben! Dit betekent dan ook dat je de kans krijgt om op diverse scholen een kijkje te nemen.


Als Docent Voortgezet Speciaal Onderwijs bij Maandag® ga je aan de slag op scholen wanneer zij een vervangingsopdracht hebben. Dit kan zijn dat er een Docent met zwangerschapsverlof gaat, maar ook dat een Docent langdurig uitvalt. De opdrachten zijn erg divers en je komt steeds in een nieuwe uitdaging terecht.


Deze nieuwe uitdagingen vragen van jou als Docent een flinke dosis flexibiliteit. Iedere opdracht is anders, denk aan leeftijden, doelgroep, type onderwijs, lesmethodes, enzovoort. Daarnaast moet je ook stevig in je schoenen staan. Als vervangend Docent zal jij door de jongeren regelmatig uitgetest worden. Ze zullen je grenzen op gaan zoeken en kijken hoe ver ze kunnen gaan met hun gedrag. Jij zal je grenzen dan ook goed duidelijk moeten maken.


Ben jij toe aan nieuwe uitdagingen en heb je een groot aanpassingsvermogen? Grijp dan deze kans!


| Uren in overleg | Locatie nader te bepalen | Salaris conform CAO PO | Contractmogelijkheden | 

Functie eisen

  • Pabo bevoegdheid vereist
  • Ervaring binnen het speciaal onderwijs is een pré
  • Affiniteit met gedragsproblematieken
  • Engelengeduld
  • Pedagogisch sterk
  • Ervaring met geven van AVO vakken


Ben jij deze pedagogische docent met engelengeduld én sta jij stevig in je schoenen? Solliciteer dan direct voor deze toffe functie! 

Over het bedrijf

Maandag® detacheert docenten binnen het onderwijs. Wij helpen scholen wanneer zij een docent voor lange termijn nodig hebben. Onze docenten zijn bevlogen, hebben passie voor hun vak en houden van afwisseling!


Uiteraard belonen wij de docenten aan de hand van een salaris gebaseerd op de CAO PO. Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten, krijg je vakantiegeld en betalen we de schoolvakanties door. Daarnaast begeleiden wij je door middel van projectbezoeken, evaluaties en gesprekken met de Recruiter. Wil je meer ontwikkelen? Dan bieden we je diverse cursussen om door te kunnen leren! 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Eline Steendijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eline Steendijk