Zoeken

Speciaal onderwijs
filters wissen
82

vacatures docent voortgezet speciaal onderwijs cluster 4

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures Docent voortgezet speciaal onderwijs cluster 4 (VSO)

Bekijk online de vacature docent voortgezet speciaal onderwijs cluster 4 (VSO) bij Maandag®. We zoeken regelmatig docenten met een lesbevoegdheid, die zich willen ontwikkelen tot cluster 4 professional. Bekijk alle vacatures als docent vso cluster 4!

Het speciaal onderwijs is er voor leerlingen die specialistische of intensieve begeleiding nodig hebben. Het speciaal onderwijs is in vier clusters verdeeld. De indeling van de clusters is op basis van de problematiek van de leerlingen. Een leerling met ernstige gedragsproblemen of een psychiatrische problematiek gaat naar een cluster 4-school.

Als docent voortgezet onderwijs cluster 4 geef je bijvoorbeeld les in AVO vakken. Samen met je collega’s werk je samen om de leerlingen tussen de 12 en 18 jaar zo zelfredzaam mogelijk te maken. Een veelzijdige functie, waar je als docent wel sterk in je schoenen voor moet staan.

Heb je affiniteit met het voortgezet speciaal onderwijs cluster 4 en ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Maandag®? Bekijk dan zeker onze vacatures!