Zoeken

Speciaal onderwijs
filters wissen
19

vacatures docent voortgezet speciaal onderwijs

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures docent voortgezet speciaal onderwijs (VSO)

Bekijk online de vacatures docent voortgezet speciaal onderwijs (VSO) bij Maandag®! Beschik je (bijna) over een pabo-diploma, tweede graads bevoegdheid of Special Education Needs Master? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren op een van onze VSO vacatures!

Het voortgezet speciaal onderwijs (VSO) richt zich op de ontwikkeling van jongeren met uiteenlopende gedrags- en leerproblematiek. Naast de gebruikelijke onderwijstaken vraagt het van jou als AVO-docent extra inzet om het lesprogramma zodanig aan te passen dat het aansluit op de individuele zorgbehoeften van de leerlingen.

Sta je als leraar / lerares stevig in je schoenen en sta je te popelen om aan de slag te gaan met leerlingen die extra zorg nodig hebben? En ligt jouw kracht in het onderwijs op het creëren van structuur en een veilige omgeving? Bekijk dan snel onze beschikbare vacatures in het voorgezet speciaal onderwijs (VSO) en klik op de knop solliciteren!