Docent Speciaal Onderwijs

Anne Teesselink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Teesselink
JUN 09
Overijssel Permanent HBO
09.07.2020 100288054
Solliciteren

Over de functie

Het speciaal onderwijs vergt op sommige vlakken wat extra's van docenten, gelukkig heb jij die extra's op zak. Als docent binnen het speciaal onderwijs weet jij leerlingen te begeleiden, motiveren, uit de put te trekken en vooral te laten groeien. Jij weet de specifieke behoeftes van de leerlingen in te schatten en speelt hier professioneel op in. Je bent pedagogisch sterk, dit resulteert in een goede sfeer binnen de klas, ook als er iets gebeurt dat niet getolereerd wordt. Naast de AVO-vakken ben je praktisch ingesteld, je hebt dan ook affiniteit met vakken zoals techniek, groen of hout.


We bieden je uitdagende opdrachten, waar jij echt het verschil kunt maken! Uiteraard ontvang je meer moois voor jouw inzet:

  • Dienstverband bij Maandag®
  • Salaris en vakantiedagen conform de onderwijs cao
  • Cursussen en trainingen zodat jij nóg beter kunt worden in jouw vak
  • Reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer)
  • Onbetaalbaar; een team vol enthousiaste Maandag® collega's

Functie eisen

  • Je beschikt over een PABO-diploma of tweedegraads lerarenopleiding
  • Je hebt stage en/of werkervaring in het speciaal onderwijs

Over het bedrijf

Onszelf op de borst kloppen? Nergens voor nodig! Maar trots zijn we wél. We bestaan al bijna 30 jaar en werken nauw samen met scholen in onder andere het (voortgezet) speciaal onderwijs. Dit betekent dat je de mogelijkheid krijgt om diverse onderwijservaring op te doen. Met de zekerheid van een dienstverband bij Maandag® kun je bij verschillende scholen voor een korte of langere periode aan de slag, ervaring op doen en jouw onderwijsnetwerk vergroten!


Wil je deel uitmaken van het professionele en gepassioneerde team van Maandag®? Dan zie ik graag jouw sollicitatie tegemoet.


#Covid19

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anne Teesselink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Teesselink