Docent Speciaal Onderwijs (Cluster 4)

Anne Teesselink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Teesselink
DEC 30
Overijssel Permanent MBO
01.08.2020 100266614
Solliciteren

Over de functie

Hoe stevig sta jij in je schoenen? Het speciaal onderwijs vergt wat extra’s van docenten. Zie jij dat als een mooie uitdaging? Dan ben ik naar jou op zoek!

Als groepsleerkracht in het Voorgezet Speciaal Onderwijs (cluster 4) weet jij leerlingen te begeleiden, te motiveren, uit de put te trekken en te laten groeien. Naast de AVO-vakken ben je praktisch ingesteld, je hebt dan ook affiniteit met vakken zoals techniek, groen of hout. Je weet de balans tussen flexibiliteit en structuur te bewaken en creëert in jouw lessen een veilige en prettige leeromgeving. 

Functie eisen

  • Je beschikt over een PABO-diploma of eerste-/ tweedegraads lerarenopleiding.
  • Je hebt relevante stage en/of werkervaring in het speciaal onderwijs. 

Over het bedrijf

Onszelf op de borst kloppen? Nergens voor nodig! Maar trots zijn we wél. We bestaan al bijna 30 jaar en we zijn marktleider in ons vak. We werken nauw samen met scholen in het voorgezet speciaal onderwijs. Dit betekent dat jij de mogelijkheid krijgt om binnen verschillende scholen en klassen (meer) ervaring op te doen. We vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kan halen én dat we het beste uit elkaar halen. Uiteraard staat er iets tegenover jouw inzet:

  • Dienstverband bij Maandag®.
  • Salaris en vakantiedagen conform de onderwijs cao. 
  • Cursussen en trainingen zodat je elke dag een beetje beter wordt. 
  • Reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer).
  • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent. 


Enthousiast? Dan ontvang ik graag jouw sollicitatie vóór 31 januari. Voor vragen of opmerkingen kun je mij uiteraard bereiken op 06-30030067.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anne Teesselink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Teesselink