Docent Praktijkonderwijs

Over de functie

Om ons enthousiaste docententeam aan te vullen, ben ik op zoek naar een Docent Praktijkonderwijs. De leerlingen die jij gaat begeleiden, zijn leerlingen met een IQ tussen de 55 en 80. Aan de hand van praktijkvakken zoals Techniek, Koken en Verzorging worden zij begeleid om na school zichzelf te redden in de maatschappij. Daarnaast krijgen zij uiteraard ook AVO vakken, zoals Nederlands, Rekenen en Geschiedenis.


Vanuit Middelburg werken wij met diverse scholen samen in Zeeland en West-Brabant, van regulier primair onderwijs, tot Voortgezet Speciaal Onderwijs. Als Docent Praktijkonderwijs ligt de focus op het Praktijkonderwijs, het VMBO en het Voortgezet Speciaal Onderwijs. Je krijgt de kans om te ontdekken welk type onderwijs en welke school echt bij je past! Dit alles met de zekerheid van een contract, een vast salaris en een vast aantal uren per maand.


Wat wij van jou vragen is een hoop flexibiliteit. Jij vindt het leuk om steeds een nieuwe uitdaging aan te gaan op een nieuwe locatie met mogelijk een andere doelgroep. Daarnaast zul je stevig in je schoenen moeten staan. De leerlingen waar jij mee gaat werken als Docent Praktijkonderwijs hebben meer hulp nodig bij het leren en veelal gedragsproblematieken. Jij moet ze motiveren, inspireren en zorgen dat er structuur is binnen de lessen. Wanneer ze je uittesten, laat jij zien dat er niet valt te sollen met jou als Docent Praktijkonderwijs!


Ben jij toe aan een toffe, afwisselende uitdaging? Dan ben je mogelijk de docent die ik zoek!


| Uren in overleg | Contractvorm bespreekbaar | Salaris gebaseerd op CAO Onderwijs | Locatie nader te bepalen |

Functie eisen

  • Onderwijsbevoegdheid vereist (Pabo is een pré)
  • Affiniteit met leerlingen met een extra hulpbehoefte
  • Gespecialiseerd in differentiatie
  • Pedagogisch sterk
  • Inspirerend en motiverend, zelfs als leerlingen geen zin hebben.


Ben jij het talent wat ik zoek en weet jij het talent van jongeren naar boven te halen? Solliciteer dan direct óf bel voor meer informatie naar 06 82 12 51 48! Hopelijk tot snel!

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken docenten met een passie voor hun vak! Iedere week maken zij er weer een feestje van. Ze houden van het docentschap en gaan geen uitdaging uit de weg. Samen met hen gaan wij op zoek naar de school die het beste bij hun past!


Als docent wordt het salaris uiteraard ingeschaald binnen de CAO Onderwijs. Daarnaast ontvang je vakantiegeld, worden je schoolvakanties doorbetaald en worden je reiskosten volledig vergoed!


Ook dragen wij zorg voor jouw ontwikkeling. We evalueren de projecten regelmatig met elkaar, komen indien mogelijk op projectbezoek en gaan samen kijken of er nog interessante cursussen zijn die jij kan volgen. Jouw Recruiter en Accountmanager staan de hele week voor je klaar wanneer je vragen hebt of even wilt kletsen over je werkdag. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Eline Steendijk

Eline Steendijk

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs