Docent Prakijkonderwijs

Eline Steendijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eline Steendijk
APR 03
Noord-Brabant Permanent HBO
18.06.2020 100545821
Solliciteren

Over de functie

Als docent weet jij de kwaliteiten van de leerlingen in te zetten om hen optimaal te laten ontwikkelen. Jongeren worden door jou geboeid en gemotiveerd!


Voor het nieuwe schooljaar, 2020 – 2021, ben ik op zoek naar een enthousiaste Docent Praktijkonderwijs om ons toffe Docententeam aan te vullen. Als Docent Praktijkonderwijs in ons team, wordt je ingezet binnen Praktijkscholen, VSO scholen en eventueel op het VMBO basis/kader. Samen met jou gaan we kijken welk type onderwijs het beste bij je past. Projectmatig, maar met de zekerheid van een contract, ga jij op scholen aan de slag om hen uit de brand te helpen wanneer zij tijdelijk een Docent Praktijkonderwijs nodig hebben.


Ik ben op zoek naar een Docent Praktijkonderwijs met een hart voor de leerlingen. Je weet snel de krachten en kwaliteiten van de leerlingen te ontdekken en deze in te zetten om hen optimaal te laten ontwikkelen. Aan de hand van diverse praktijkvakken, weet jij ze klaar te stomen voor het leven na school. Of dit nu gaat om jongeren van het Praktijkonderwijs die doorstromen naar het werkveld of jongeren binnen het V(S)O. Jij past je als Docent aan op de doelgroep die je voor je hebt.


Werken via Maandag® vraagt van jou een hoop flexibiliteit. Het kan zijn dat je in 1 schooljaar bijvoorbeeld 3 projecten hebt. Dit betekent dat je 3 keer zal moeten wennen aan een nieuwe omgeving. Hier krijg jij als Docent Praktijkonderwijs energie van en je ziet het als een enorme uitdaging!

Daarnaast zul je stevig in je schoenen moeten staan. Je zal als Docent zeker in het begin uitgetest worden door de leerlingen. Dit kan hilarische, maar ook soms moeilijke momenten opleveren. Door jouw empathische vermogen en je pedagogische manier van lesgeven, weet jij in te spelen op iedere situatie.


Denk jij dat je de uitdaging aan kan en heb je affiniteit met jongeren die wat extra aandacht nodig hebben? Dan vertel ik je graag over de mogelijkheden!


| Uren, locatie & startdatum in overleg | Salaris conform CAO Onderwijs | Mogelijkheden tot een vast contract |

Functie eisen

·      Affiniteit met vakken als Koken, Zorg en/of Techniek;

·      Ervaring met het werken met jongeren;

·      Onderwijsbevoegdheid vereist (tweedegraads of Pabo);

·      Oog voor de krachten van leerlingen;

·      Flexibel inzetbaar;


Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en zie jij het zitten om ons team te versterken? Solliciteer dan direct of bel voor meer informatie naar 06 82 12 51 48. Hopelijk spreken we elkaar snel!

Over het bedrijf

Werken bij Maandag® betekent werken aan de hand van flexibele zekerheid. Je krijgt de flexibiliteit van diverse opdrachten, waarbij we een match zoeken tussen jouw wensen en de wensen van de opdrachtgever.


Daarnaast krijg je de zekerheid van een vast salaris met een vast aantal uren. Je wordt ingeschaald op basis van de CAO PO aan de hand van ervaring. Uiteraard krijg je ook vakantiegeld, worden je vakanties uitbetaald en krijg je reiskosten vergoeding van deur tot deur. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Eline Steendijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eline Steendijk