Docent AVO

Eline Steendijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eline Steendijk
MEI 19
Noord-Brabant Permanent HBO
18.06.2020 100542943
Solliciteren

Over de functie

Jij bent van alle markten thuis en weet ieder vak feilloos te geven. Daarnaast weet je ook nog eens om te gaan met diverse gedragsproblematieken. Lees snel verder!


Voor het schooljaar 2020 – 2021 ben ik op zoek naar een manusje van alles, namelijk een Docent AVO! Bij Maandag® Middelburg werken we met scholen in Zeeland en West-Brabant binnen diverse type onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan het Praktijkonderwijs, maar ook aan het Voortgezet Speciaal Onderwijs Cluster 4. Zij zijn regelmatig op zoek naar een Docent AVO die een langdurige vervanging op zich kan nemen. Als Docent AVO in dienst bij Maandag® krijg jij de kans om deze scholen uit de brand te helpen en steeds een nieuwe uitdaging aan te gaan!


Tijdens je lessen zul je te maken krijgen met verschillende uitdagingen. Zo zijn de jongeren niet altijd gemotiveerd, zullen ze je als vervangend docent regelmatig uittesten en moet je omgaan met verschillende gedragsproblematieken. Dit vraagt een grote mate van flexibiliteit. Maar dit is voor jou als Docent AVO geen enkel probleem. Jij gaat deze uitdaging graag aan!


Samen met jou ga ik graag kijken welke scholen bij je passen, waar jij gelukkig van wordt, wat jouw kwaliteiten zijn en hoe wij deze op onze scholen in kunnen zetten!


Vind jij het leuk om keer op keer een nieuwe uitdaging aan te gaan? Dan pas jij mogelijk wel in ons gedreven docententeam!


| Uren in overleg | Mogelijkheid tot een vast contract | Locatie nader te bepalen |

Functie eisen

  • Onderwijsbevoegdheid vereist (PABO is een pré)
  • Ervaring met lesgeven in diverse vakken, zoals Nederlands, Rekenen en Geschiedenis
  • Affiniteit met jongeren met een bijzondere hulpvraag
  • Empathisch vermogen
  • Pedagogisch sterk
  • Groot aanpassingsvermogen


Is geen uitdaging jou te groot? Dan pas je bij Maandag® en kom ik graag met je in contact! Solliciteer direct of bel voor meer informatie naar 06-82125148. Hopelijk spreken we elkaar snel!

Over het bedrijf

Bij Maandag® detacheren wij docenten in het onderwijs. Docenten met een passie voor het vak, die graag uitgedaagd worden. Docenten met een enorme flexibele instelling, waardoor ze steeds op een nieuwe school hun weg vinden en hen uit de brand helpen.


Wij ondersteunen deze docenten met een vast contract, een vast salaris gebaseerd op de CAO onderwijs en natuurlijk extra’s zoals reiskostenvergoeding en vakantiegeld.

Daarnaast denken wij ook graag mee in de ontwikkeling van de docenten, door middel van het aanbieden van cursussen. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Eline Steendijk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Eline Steendijk