Allround leerkracht

Over de functie

Jij bent een leerkracht die energie krijgt van afwisseling in het werk. Je vindt het leuk om les te geven aan verschillende leeftijdscategorieën en ziet ieder nieuw project als een mogelijkheid om te ontwikkelen.

Solliciteren bij Maandag® betekent dat je solliciteert bij verschillende scholen en stichtingen in de regio. Je houdt verschillende mogelijkheden open en dús de keuze bij jezelf. Voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een allround leerkracht die graag haar of zijn rugzak vult met verschillende inzichten, kennis en methodes om de lessen zo leuk en leerzaam mogelijk te maken. Je bent een leerkracht die graag in beweging blijft en die net als de leerlingen wil blijven groeien. Als allround leerkracht bij Maandag® ga je binnen jouw (vaste) contract verschillende projecten aan. De duur van deze projecten varieert van 3 maanden tot een geheel schooljaar. Steeds op een andere school met een andere visie en een andere klas.

Dit kun je verwachten;

 • Je hebt een vast aantal uren in jouw contract. Dat betekent dus altijd financiële zekerheid!
 • Je zit niet vast op één plek en hebt dus de mogelijkheid om in verschillende keukens te kijken.
 • Vaak heb je de keuze uit verschillende opdrachten. Er is altijd een sollicitatiegesprek op de school zelf zodat van beide partijen bekeken wordt of het écht de juiste match is. De keuze blijft aan jou!

Opdrachten kunnen zowel binnen het speciaal- als het reguliere onderwijs zijn in zowel de onder-, midden- en bovenbouw. Uiteraard past niet iedere vorm van onderwijs bij iedere leerkracht en ook als allround leerkracht heb jij ongetwijfeld je voorkeuren. We vinden het dan ook belangrijk een zo goed mogelijk beeld te vormen van zowel jou als professional als van onze opdrachtgevers (lees: scholen en stichtingen in de gehele regio Noord-Holland-Noord). Zo kunnen wij ervoor zorgen dat jij jouw werkgeluk behoudt en dat onze opdrachtgevers tevreden zijn met onze inzet!

Wil je meer weten? Dan sta ik er altijd voor open om eens vrijblijvend te bellen! Dit kan op nummer 06-30253904.

Functie eisen

Maandag® wordt jouw volledige werkgever. Dat betekent dat jij een vast aantal uren hebt dat je werkt en ook ‘gewoon’ uitbetaald wordt wanneer er tijdelijk geen functie is die aan sluit bij jouw wensen. In ons team zitten dan ook met leerkrachten die een brede interesse hebben en graag hun rugzak vullen met kennis, methodes en inzichten van uiteenlopende opdrachten. Wanneer jij bijvoorbeeld enkel de wens hebt om voor de kleuters te staan, dan past dit minder goed bij onze visie. De kans is dan namelijk groter dat wij tijdelijk geen functie beschikbaar hebben die aan sluit bij jouw wensen en dat maakt dat de mogelijkheid bestaat dat je voor langere tijd thuis zit. Dat willen we, zeker met het huidige leerkrachten tekort natuurlijk voorkomen!

Wat verwachten we dan van onze leerkrachten?

 • Je bent op de startdatum van jouw contract in het bezit van een PABO-diploma.
 • Binnen het reguliere onderwijs sta jij ervoor open (minimaal) ingezet te worden voor groep 1 t/m groep 6 of voor groep 3 t/m groep 8. Een andere optie is dat je ervoor open staat om zowel binnen het speciaal als het reguliere onderwijs, ervaring op te doen. Ervaring is daarvoor geen must, wel een pré.
 • Jij bent iemand die op tijd aan de bel trekt, wanneer je ergens hulp bij nodig hebt of wanneer je ergens tegen aan loopt. We staan er altijd voor open om jou verder te helpen, maar moeten dan natuurlijk wél weten waarmee!
 • Je bent in het bezit van jouw rijbewijs B en bereid om in de regio Noord-Holland-Noord te werken.

Wat kunnen onze leerkrachten verwachten van Maandag®?;

 • Maandag® biedt de mogelijkheid van een vast dienstverband en een vast aantal uren.
 • Je ontwikkelt jezelf niet alleen door het doen van verschillende opdrachten, maar kunt je ook (vrijblijvend) aanmelden voor verschillende trainingen en opleidingsdagen (inclusief certificaten).
 • Een persoonlijke aanpak. Je hebt een persoonlijk aanspreekpunt die laagdrempelig en toegankelijk is. Jouw vragen worden snel opgepakt en beantwoord.
 • Waardering. We zijn écht blij met de pool aan juffen en meesters die we hebben. Het uitspreken van die waardering vinden we belangrijk en (dat krijgen we vaak terug) dat ervaren onze professionals ook zeker!

Tot slot, maar niet onbelangrijk: De cijfertjes;

 • Maandag biedt jou een marktconform salaris volgens schaal 10 of 11 afhankelijk van jouw inzetbaarheid en ervaring.
 • Jouw reiskosten worden vergoed met €0,19 per gereden kilometer
 • Ontwikkelwensen (lees aanvullende opleiding/ specialisatie / cursus) zijn altijd bespreekbaar. 

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Lotte van de Graaff

Lotte van de Graaff

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs