Onderwijs vacatures in Rotterdam

Kinderen klaarstomen voor hun toekomst. Daar word jij blij van. Jij vindt het te gek om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen dankzij jouw hulp. Of het nu gaat om moeilijk lerende kinderen begeleiden, kleuters hoofdletters leren schrijven of wiskunde lessen geven aan jongeren op het vmbo. Bij Maandag vind je de leukste onderwijs vacatures in Rotterdam!

 

De leukste onderwijs vacatures centraal voor jou verzameld

 

Ben je op zoek naar een vacature onderwijsassistent in Rotterdam? Of struin je al weken het internet af naar een vacature groepsleerkracht in Rotterdam? Blijf dan hangen, want wij hebben ze voor je. Ook vacatures voor leraarondersteuner in Rotterdam vind je hier. Alle niveaus komen voorbij: van het basisonderwijs tot het (voortgezet) speciaal onderwijs. Waar je woont in Rotterdam maakt niet uit. Je kunt bij scholen in heel Rotterdam aan de slag.

 

Parttime, fulltime of flex: jij kiest

 

Of je nu fulltime of parttime wilt werken. Bij Maandag vind je onderwijs vacatures met beide soorten dienstverbanden. Blijf jij liever flexibel in je agenda? Dan past een van onze flex vacatures beter bij jou. Je valt dan een dag in bij een school of je valt langer in vanwege zwangerschapsverlof. Hoe lang en wanneer bepaal jij als je kiest voor flex.

 

De voordelen van Maandag

 
Bij Maandag vind je niet alleen de leukste onderwijs vacatures. Je vindt ze ook nog eens makkelijk en snel. Maar het biedt je meer voordelen:
 
  • Jij bepaalt wanneer je werkt
  • Nooit meer zelf zoeken naar vacatures: wij bieden je geschikte banen aan
  • Opdrachten variëren van parttime tot fulltime en flex
  • Al 30 jaar actief in het onderwijs, dus veel connecties
 

Solliciteer nu!

 

Heb jij dé onderwijs vacature in Rotterdam gevonden? Dan solliciteer je makkelijk en snel online, namelijk maar met één druk op de knop! Laat je gegevens en cv achter en vertel ons in je motivatie waarom jij de beste match bent. Zijn we het daar mee eens, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een kennismaking te plannen.

Onderwijs vacatures Rotterdam

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

58 vacatures

Inschrijven Maandag® jobalert