Verzorgende IG in de ouderenzorg

Claire Snakkers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Claire Snakkers
JUN 12
Noord-Holland Permanent MBO
12.07.2020 103000854
Solliciteren

Over de functie

Door goed te luisteren naar de behoeftes van de bewoners weet jij als Verzorgende IG in de ouderen zorg de beste kwaliteit te leveren. Kleine dingen kunnen iemands dag maken en dat is wat jij iedere keer weer probeert te bereiken. 


Als Verzorgende IG verricht je verzorgende en verpleegtechnische handelingen aan ouderen met lichamelijke en/of geestelijke problematiek. Ook de begeleiding van deze ouderen behoort tot je verantwoordelijkheid. Je stimuleert de cliënten in hun zelfredzaamheid en bent naast je reguliere werkzaamheden ook bezig met het onderhouden van contact met de familie van de cliënt.


Tijdens je werk als VIG stel jij de cliënt centraal en ondersteun je waar jij het meest nodig bent. Jij bent onmisbaar voor deze ouderen en staat iedere dag weer klaar om iets te willen betekenen. Je bent geduldig, behulpzaam en weet van aanpakken. 

Je weet met je persoonlijkheid cliënten op hun gemak te stellen en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.


Wat biedt Maandag® jou:

• Jij als professionals staat op één;

• Verschillende contractmogelijkheden;

• Marktconform salaris volgens de betreffende VVT CAO;

• Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer. Uiteraard horen een pensioenregeling,  vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de arbeidsvoorwaarden;

• Persoonlijk contact met je eigen contactpersoon binnen Maandag® tijdens jouw gehele loopbaan;

• Veel ontwikkelingsmogelijkheden bij de Maandag® Academy die je direct kunt gebruiken in het werkveld;

Functie eisen

• In het bezit van een Verzorgende IG diploma

• Zelfstandig en in teamverband kunnen werken

• 16 tot 32 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort professionals vind je bij Maandag®.


Wil je weten wat Maandag® voor jou kan betekenen? Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch, maar het liefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. 


Neem gerust contact met me op via 0622324771 | claire.snakkers@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Claire Snakkers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Claire Snakkers