MBO Verpleegkundige via MAANDAG!

Claire Snakkers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Claire Snakkers
JUN 12
Noord-Holland Permanent MBO
12.07.2020 105630547
Solliciteren

Over de functie

Als MBO Verpleegkundige weet jij onvoorwaardelijk klaar te staan voor je patiënten. Je bent zelfstandig, collegiaal en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 

 

Wanneer jij kiest voor werken via Maandag ® betekent dat, dat je je continue kunt blijven ontwikkelen. Door middel van ons grote netwerk aan opdrachtgevers kun jij blijven groeien als professional!


Als Recruiter bij Maandag ® kijk ik naar jou als persoon, wat jouw wensen zijn en wat hier het best bij past qua opdracht, organisatie en collega’s. Tijdens jouw gehele loopbaan bij Maandag blijf ik daarom ook met je in contact om jouw ontwikkeling in de gaten te houden en zal ik ook langs komen op je werkplek.


Via Maandag ® kun je als MBO Verpleegkundige werken in verschillende gebieden. Denk bijvoorbeeld aan de ouderenzorg, thuiszorg, psychiatrie, revalidatie, gehandicaptenzorg en ga zo maar door. Detacheren is ideaal als je diverse interesses hebt en je erachter wil komen waar je voorkeur precies naar uit gaat.


Wil je samen kijken naar jouw beste opties? Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek. 


Neem dus gerust contact met op: 

✆ 0622324771

✉ claire.snakkers@maandag.nl

Functie eisen

• Diploma MBO 4 Verpleegkundige;

• BIG-registratie;

• Je vindt het leuk om in diverse organisaties werkzaam te zijn;

• Flexibel;
Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Claire Snakkers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Claire Snakkers