Leerling verpleegkundige

Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink
APR 21
Flevoland Permanent MBO
07.06.2020 100246005
Solliciteren

Over de functie

Of je nou net klaar bent met je verzorgende IG opleiding of je al een tijd in het vak zit, jij bent toe aan de volgende stap tot verpleegkundige. In een kennismakingsgesprek kijken wij samen naar een geschikte leer/werkplek. Binnen ons netwerk hebben wij verschillende mogelijkheden, zowel in somatische als psychiatrische richting. Nadat wij een geschikte plek hebben gevonden ga je een sollicitatieprocedure in bij één van onze opdrachtgevers. Hierin krijg jij goede begeleiding van de recruiter en accountmanager van Maandag®. Heb jij de sollicitatie procedure goed doorlopen? Gefeliciteerd je mag starten!


Tijdens je opleiding werk je bij één opdrachtgever. Je werkt op verschillende afdelingen en draait alle diensten. Je werkt 28 uur per week en gaat 1 dag per week naar school. Je krijgt goede begeleiding op je werkplek door de praktijk begeleiders. Vanuit Maandag® ontzorgen wij jou van alle randzaken zodat jij je volledig kunt focussen op je werk en studie. Uiteindelijk wordt jouw inzet beloont met een diploma verpleegkunde! Om dit te realiseren ben jij:


  • Gediplomeerd verzorgende IG (niv. 3)
  • Flexibel in diensten en reisafstand
  • Bereid 28 uur te werken en 8 uur naar school te gaan
  • Leergierig en beschik je over doorzettingsvermogen


Dus ben jij ambitieus en leergierig? Zoek jij meer verdieping in je vak en ben jij bereidt je een periode van minimaal 2,5 jaar je volledig in te zetten? Dan ben jij de leerling verpleegkundige die ik zoek! Neem contact met me op 06 12 99 79 20 tim.aalderink@maandag.nl

Functie eisen

  • Een gave leer/werkplek bij bekende zorginstellingen
  • Een marktconform leerling salaris
  • Reiskosten €0,19 per km
  • Loopbaan coaching van jouw recruiter en accountmanager

Over het bedrijf

Werken voor Maandag® betekent dat jij de nieuwe start van de week ziet als een nieuwe kans om te zorgen dat je het beste uit jezelf haalt. Naast dat je je goed voelt bij de cultuur van Maandag® houdt je van de afwisseling van detacheren. Detacheren betekent de zekerheid van een contract via Maandag® met de mogelijkheid verschillende ervaring op te doen. Je blijft verbonden met je netwerk van Maandag® collega’s door Club Maandag®. Ieder kwartaal organiseren wij namelijk leuke activiteiten met je Maandag® collega’s. Jij bent leergierig en wilt jezelf blijven ontwikkelen. Daarom hebben we voor jou de Maandag® Academy. Op de Academy bieden wij verschillende cursussen van E-learning tot trainingen op de Academy.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink