Instructeur techniek en mechanisatie

Camilla Hakkens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Camilla Hakkens
FEB 27
Noord-Brabant Tijdelijk MBO
28.03.2020 100196679
Solliciteren

Over de functie

Een vakspecialist die veel ervaring op heeft gedaan in de werkplaats en dus precies weet hoe het vak in elkaar steekt. Daarnaast een talent in het overbrengen van kennis.

Ben jij deze gespecialiseerde instructeur techniek en mechanisatie?

 

Jij hebt affiniteit met landbouwtechniek en in jouw functie als Instructeur techniek en mechanisatie vertel jij de studenten in geuren en kleuren over motormanagement, hydrauliek en elektrotechniek.

Het is jouw doel om het bedrijfsleven en het onderwijs dichterbij elkaar te brengen en je lessen sluiten daarom vlekkeloos aan bij de praktijk.

 

Wat je gaat doen:

  • Het verzorgen van praktijklessen aan studenten techniek en mechanisatie niveau 3 en 4 op een MBO-school in Midden-Brabant.
  • Het begeleiden van de studenten en je doet stagebezoeken.
  • Het voorbereiden van praktijklessen (met je collega’s).
  • Je draagt bij aan het verbeteren van het onderwijs.


Functie eisen

Je bent een positieve persoonlijkheid die mbo-studenten wil voorbereiden op de praktijk. Deze doelgroep heeft jouw voorkeur. Je weet van aanpakken en bent didactisch -en pedagogisch vaardig.

 

  • Je bent in bezit van een bevoegdheid als instructeur techniek en mechanisatie of bent bereid deze te behalen.
  • Je beschikt over aantoonbare kennis en ervaring in motorentechniek, metaaltechniek, elektrotechniek of hydrauliek.
  • Je bent flexibel en in overleg ook inzetbaar bij de opleidingen veehouderij en loonwerk. 
  • Je hebt les ervaring in het mbo of aantoonbare affiniteit met het onderwijs.

Over het bedrijf

Maandag® is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben binnen het onderwijs. Samen gaan wij op zoek naar jouw werkgeluk op de school die bij jouw wensen en competenties aansluiten.

Wij bieden een passend salaris; de inschaling van het CAO onderwijs wordt aangehouden, mogelijkheid tot een vast dienstverband, reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en opleidingsmogelijkheden op onze Maandag® Academy.

Hiernaast wordt elk kwartaal een Club Maandag® workshop georganiseerd, waar je kennis maakt met je collega's en ideeën op kan doen aan de hand van het thema.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Camilla Hakkens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Camilla Hakkens