Docent Techniek gezocht!

Arthur van Hest
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Arthur van Hest
JUL 06
Noord-Brabant Permanent HBO
05.08.2020 102864276
Solliciteren

Over de functie

Voor het schooljaar 2020 - 2021 ben ik op zoek naar docenten Techniek. Uiteraard heb jij een enorme passie voor het vak en weet je dit ook te vertalen in jouw lessen! Je houdt iedereen scherp, mixt theorie met praktijk en behoudt altijd het overzicht in het lokaal vanwege de veiligheid. Jouw doel is om de leerlingen bewust te maken van de toegevoegde waarde van techniek. Het is van belang dat je het maximale potentie van de leerling ziet en dit ook uit hem of haar weet te halen, eventueel pak je leerlingen hiervoor apart om ze de aandacht te geven die ze nodig hebben. Verder heb je een proactieve houding, sta je altijd voorbereid voor de klas maar kan je ook improviseren wanneer de situatie daar naar vraagt.


We verwachten dat je minimaal je HBO studie hebt afgerond met een bevoegdheid voor het vak Techniek, of dat je in de afrondende fase zit van je opleiding. (Stage) ervaring als docent techniek is gewenst.

Functie eisen

  • Bevoegdheid voor het vak techniek
  • Ervaring als docent techniek
  • Per direct en flexibel inzetbaar
  • Pedagogisch en didactisch sterk onderlegd

Over het bedrijf

Bij Maandag® bestaat er de mogelijkheid tot bepaalde tijdscontracten en contracten op basis van projecten waardoor je in meerdere keukens een kijken kan nemen en jezelf kan blijven ontwikkelen. Mocht je het fijn vinden dan krijg je de benodigde begeleiding van jouw Accountmanager en Recruiter. Indien gewenst kun je diverse trainingen volgen, zowel online als op de Maandag® Academy. De salarissen en vakantiedagen zijn conform het leraren CAO Onderwijs. Daarnaast krijg je bij een opdracht altijd de reiskosten van €0,19 per kilometer. Zie een gesprek bij Maandag® als het vergroten van jouw onderwijsnetwerk. Mocht ik jouw enthousiasme hebben getrokken dan zou ik graag met je in contact komen om de mogelijkheden voor jouw carrière te bespreken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Arthur van Hest
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Arthur van Hest