Docent Techniek gezocht!

Arthur van Hest
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Arthur van Hest
MEI 11
Noord-Brabant Permanent HBO
10.06.2020 102864276
Solliciteren

Over de functie

Voor het schooljaar 2020 - 2021 zijn we op zoek naar docenten Techniek. Jij weet met jouw passie en ervaring leerlingen te overtuigen welke voordelen techniek met zich meebrengt. Jouw doel is om de lessen dusdanig in te richtten dat de leerlingen op latere leeftijd in de techniek verder willen gaan. Jouw lessen zijn gericht op de praktijk maar houd je de theorie erlangs om een veilige situatie voor iedereen te creëren.

Functie eisen

  • Bevoegdheid voor het vak techniek
  • Ervaring in het lesgeven van het vak techniek
  • Per direct en flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Bij Maandag® bestaat er de mogelijkheid tot bepaalde tijdscontracten en contracten op basis van projecten waardoor je in meerdere keukens een kijken kan nemen en jezelf kan blijven ontwikkelen. Mocht je het fijn vinden dan krijg je de benodigde begeleiding van jouw Accountmanager en Recruiter. Indien gewenst kun je diverse trainingen volgen, zowel online als op de Maandag® Academy. De salarissen en vakantiedagen zijn conform het leraren CAO Onderwijs. Daarnaast krijg je bij een opdracht altijd de reiskosten van €0,19 per kilometer. Zie een gesprek bij Maandag® als het vergroten van jouw onderwijsnetwerk. Mocht ik jouw enthousiasme hebben getrokken dan zou ik graag met je in contact komen om de mogelijkheden voor jouw carrière te bespreken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Arthur van Hest
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Arthur van Hest