Docent Techniek 0,8 FTE

Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems
JUN 29
Zuid-Holland Permanent HBO
29.07.2020 107127568
Solliciteren

Over de functie

Docent Techniek. Een vak apart. Een enthousiaste, leergierige klas zit op jou te wachten. Jij weet namelijk precies wat je hen moet leren binnen het vak Techniek. Met je theoretische maar natuurlijk vooral praktische kennis, zorg jij ervoor dat je de leerlingen klaarstoomt voor hun beroep in de technische sector. Dat vinden wij uiteraard ontzettend belangrijk en daarom komen we graag met jou, een uitstekende Docent Techniek, in contact.


Binnen de Techniek zijn er behoorlijk wat variaties: Installatietechniek, Elektrotechniek, PIE en nog veel meer. Wat jouw specialisatie of voorkeur ook is, als Docent Techniek op het MBO of VO kan jij sowieso je bijdragen leveren. Met je ervaring binnen dit vak begrijp je natuurlijk als geen ander hoe je dit moet overbrengen in de lessen. Je leerlingen hebben écht iets aan jouw lessen en raken door jou ook gemotiveerd om zichzelf te ontwikkelen. Wij doen het je niet na, en daarom zijn we juist zo enthousiast over jou.


Maar waarom zou je nou voor Maandag kiezen? Daar is een aantal belangrijke redenen voor. Naast het feit dat Maandag marktleider is als detacheerder in de publieke sector, staat er bij ons één ding voorop. En dat is jouw werkgeluk. Jij wil je gewoon focussen op wat je leuk vindt en wij bemiddelen daarin door voor jou dé uitdaging te vinden waar jij blij van wordt. Je hoeft je dus nergens druk om te maken. Je wordt begeleid door je recruiter en onderwijscoach en je hebt de mogelijkheid om trainingen te volgen die aansluiten bij jouw ambities. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij je welkom voelt. Daarom nodigen we je graag uit bij Club Maandag. Daarmee organiseren we evenementen door heel het land waarbij je op informele wijze kennis kan maken met je collega’s. Bij Maandag word je gewaardeerd en dat laten we je graag zien. Kom je een keer een kop koffie drinken?

Functie eisen

Dit ben jij:

  • Een Docent Techniek met onderwijsbevoegdheid behaald in Nederland;
  • Flexibel en praktisch;
  • Minstens 1 jaar ervaring opgedaan;
  • Gemotiveerd en enthousiast over het vak.


Over het bedrijf

Dit zijn wij: 

  • Je collega’s; je krijgt een dienstverband bij Maandag;
  • Betrokken; we bieden je trainingen en begeleiding zodat jij jezelf kan ontwikkelen;
  • Begaan; we bieden salaris en vakantiedagen conform leraren-cao en een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
  • Nieuwsgierig naar jou: we kijken uit naar onze kennismaking!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems