Docent Schooljaar 2020-2021

Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems
JUN 11
Zuid-Holland Permanent HBO
11.07.2020 105580573
Solliciteren

Over de functie

Docent schooljaar 2020 – 2021


Bij Maandag ben ik bezig met de formatie plekken voor ons docenten team aankomend schooljaar. Wil jij graag een vliegende start maken? Met Maandag achter je die fungeert als een stok achter je deur. Of wil je graag verder kijken om je horizon te verbreden? Lees dan snel verder.


Wat is er nodig om bij Maandag aan de slag te kunnen gaan als docent? In eerste instantie is het van belang dat je een bevoegdheid hebt. Daarnaast is het belangrijk dat je ervaring hebt met het geven van les in Nederland in het VO, MBO, VSO, BSO of PO. Dit mag je opgedaan hebben door middel van stages of doordat je al een aantal jaar voor de klas staat.


Het aller belangrijkste is dat je enthousiast bent, zelfstandig aan de slag kunt gaan en samen met je docent collega’s het beste er van maakt voor de leerlingen door te overleggen. Mocht je toch nog hulp kunnen gebruiken bij het maken van een planning, klassenmanagement of een moeilijk gesprek voeren met een collega of ouder? Dat snappen wij bij Maandag en kunnen wij je ook helpen door het aanbieden van trainingen of een onderwijs coach aan je koppelen die meerdere jaren ervaring heeft opgedaan in het onderwijs.


Als docent bij Maandag kom je in een team terecht van meer dan 100 docenten. Je zult ze niet altijd zien, omdat ze op verschillende scholen werkzaam zijn. Tijdens de Club Maandag Live kun je ze wel ontmoeten en met ze in gesprek gaan over elk onderwerp. Op de school waar je terecht komt, heb je natuurlijk ook collega’s, maar is het aantal collega’s en het team afhankelijk van waar je een opdracht gaat uitvoeren. Dit uiteraard in samenspraak met jou.


Ook het aantal uren en dagen wordt afgestemd met wat jij het prettigs vind. Eveneens als de doelgroep waar je les aan gaat geven en het vak.


Dus ben jij bevoegd of heb je ervaring met het geven van:

Nederlands;

Scheikunde;

Natuurkunde;

Economie;

Techniek;

Verpleegkunde.


Solliciteer dan en ga met mij het gesprek aan om te kijken of Maandag de match is voor jou.Functie eisen

  • Een bevoegdheid in Nederland;
  • Ervaring opgedaan in Nederland;
  • Enthousiast en flexibel.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Birrighinde Willems
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Birrighinde Willems