Docent Nederlands

Camilla Hakkens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Camilla Hakkens
JUN 22
Noord-Brabant Tijdelijk MBO
22.07.2020 100174685
Solliciteren

Over de functie

Jouw enthousiasme als docent Nederlands zorgt ervoor dat je leerlingen motiveert en je richt je op verschillende leerstijlen.

Op deze manier sluiten jouw aan op de praktijk en bereid je de studenten voor op het taalgebruik in hun vakgebied. Wanneer je vooruitgang signaleert, voel je je trots en dit laat je jouw studenten ook weten. Successen worden gevierd en doordat jij als docent Nederlands een veilige leeromgeving creëert, worden leerdoelen met plezier behaald.


En verder…


  • Je hebt affiniteit met het werken op een MBO-school
  • Het begeleiden en coachen in stage spreekt je aan
  • Je werkt samen met andere docenten uit het team


Functie eisen

Jij weet van aanpakken en bent didactisch -en pedagogisch vaardig. Hiernaast wil je jezelf blijven ontwikkelen om het beste uit jezelf als docent Nederlands te blijven halen.


  • Je hebt een eerstegraads/tweedegraads onderwijsbevoegdheid Nederlands of je volgt de opleiding tot docent Nederlands
  • Passie voor het lesgeven en de Nederlandse taal
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je bent pedagogisch en didactisch vaardig


Gaan wij samen het gesprek aan over jouw toekomst als docent Nederlands?


Over het bedrijf

Maandag® is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben binnen het onderwijs. Samen gaan wij op zoek naar jouw werkgeluk op de school die bij jouw wensen en competenties aansluiten.

Wij bieden een passend salaris, mogelijkheid tot een vast dienstverband, reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en opleidingsmogelijkheden op onze Maandag® Academy.

Hiernaast wordt elk kwartaal een Club Maandag® workshop georganiseerd, waar je kennis maakt met je collega's en ideeën op kan doen aan de hand van een thema.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Camilla Hakkens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Camilla Hakkens