Docent Nederlands

Camilla Hakkens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Camilla Hakkens
APR 10
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
18.06.2020 100150048
Solliciteren

Over de functie

In gedachten verbeter jij de berichten die je op je telefoon leest, want jouw passie ligt bij de Nederlandse taal en je vindt het zonde als deze verkeerd toegepast wordt. Ben jij deze docent Nederlands?


Jij bent docent Nederlands en uit je creativiteit in de taal door lessen te creëren die aansluiten op de praktijk van de betreffende mbo-opleiding. Je krijgt energie van het overbrengen van je kennis en de lesmethode functioneert als een rode draad in het leerproces. Als docent Nederlands ben je gemotiveerd om je lesmateriaal vlekkeloos aan te laten sluiten op de praktijk en de belevingswereld van de studenten. Je voelt je trots wanneer je studenten de geleerde stof in hun taalgebruik toepassen.


En verder…


  • Jij bent een docent Nederlands die weet wat er bij de studenten speelt
  • Het begeleiden en coachen in stage spreekt je aan
  • Je werkt samen met andere docenten uit het team

Functie eisen

Je bent een positieve persoonlijkheid die mbo-studenten wil voorbereiden op de praktijk. Deze doelgroep heeft jouw voorkeur. Je weet van aanpakken en bent didactisch -en pedagogisch vaardig. Hiernaast wil je jezelf blijven ontwikkelen om het beste uit jezelf als docent Nederlands te blijven halen.


  • Een eerstegraads/tweedegraads onderwijsbevoegdheid Nederlands of LIO
  • Je bent 1 fte beschikbaar
  • Je wil bij Maandag® werken omdat je graag een kijkje neemt in verschillende keukens


Gaan wij samen over bovenstaande functie in gesprek? Solliciteer dan via de button!

Over het bedrijf

Maandag® is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben binnen het onderwijs. Samen gaan wij op zoek naar jouw werkgeluk op de school die bij jouw wensen en competenties aansluiten.

Wij bieden een passend salaris; de inschaling van het CAO onderwijs wordt aangehouden, mogelijkheid tot een vast dienstverband, reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en opleidingsmogelijkheden op onze Maandag® Academy.

Hiernaast wordt elk kwartaal een Club Maandag® workshop georganiseerd, waar je kennis maakt met je collega's en ideeën op kan doen aan de hand van het thema.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Camilla Hakkens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Camilla Hakkens