Docent Nederlands (schooljaar 2020-2021)

Maruya Schotanus
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maruya Schotanus
APR 29
Drenthe Permanent HBO
29.05.2020 100542935
Solliciteren

Over de functie

Ben jij voor aankomend schooljaar op zoek naar een nieuwe stap in je carrière? Maandag® is ter uitbreiding van ons docententeam op zoek naar een docent Nederlands.


Het werken kan bij Maandag® vanuit een vast dienstverband. Flexibele zekerheid noemen we dat. Werken voor Maandag® betekent dat je niet op een vaste plek zit, maar meerdere onderwijsinstellingen gedurende jouw loopbaan ziet. Je zult snel veel ervaring opdoen doordat je les geeft aan verschillende niveaus en leerjaren. Daarnaast kan je gebruik maken van ons aanbod aan op maat gemaakte trainingen en workshops om nog beter te worden in waar je al goed in bent.


De Maandag® docent waar wij naar op zoek zijn is flexibel, weet van aanpakken en bruist van de energie. Ook heb jij een frisse blik op het onderwijs en doe je niets liever dan voor de klas staan!


Sta je in je omgeving ook wel bekend als ‘het groene boekje’?  


Als docent Nederlands heb jij niet alleen passie voor het vak, maar ook voor de leerlingen. Met jouw gedrevenheid enthousiasmeer jij leerlingen over de lesstof. Een zin ontleden, werkwoorden vervoegen en het gebruik van interpunctie, jij weet deze onderwerpen allemaal haarfijn uit te leggen. Jij maakt jouw lessen aantrekkelijk voor leerlingen door theorie af te wisselen met interactieve opdrachten over hedendaagse onderwerpen. Gedichten, liedjes, films en actualiteiten, alle middelen gebruik je om de leerlingen op een afwisselende manier de Nederlandse taal bij te brengen. Daarnaast zorg je tijdens de les voor een veilige leeromgeving, waarin de leerling zich kan ontwikkelen.


Wat biedt Maandag® jou?

• Mogelijkheid tot vast dienstverband bij Maandag® waarbinnen je diverse langdurige projecten kunt doen;

• Een marktconform salaris conform de CAO Onderwijs;

• Reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer;

• Begeleiding gedurende je loopbaan van je recruiter en accountmanager;

• Diverse op maat gemaakte trainingen en cursussen vanuit de Maandag® Academy.

Functie eisen

• Aantoonbare werkervaring of stage ervaring binnen het Voorgezet Onderwijs of MBO;

• Tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Nederlands of in de afrondende fase van je opleiding;

• Beschikbaar voor schooljaar 2020-2021.

Over het bedrijf

Volgens ons zijn er twee soorten mensen. Mensen die opzien tegen de maandag. En mensen die de maandag zien als een frisse start van de week. Een kans om iets nieuws te doen. Om het verschil te maken. Maandag® detacheert dit soort professionals in het onderwijs.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maruya Schotanus
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maruya Schotanus