Docent Mechatronica

Anne Teesselink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Teesselink
JUN 12
Overijssel Permanent HBO
12.07.2020 105610848
Solliciteren

Over de functie

Een brede technische wereld: jij hebt er oog en gevoel voor! Volautomatische melkmachines, lasrobots en liften: allemaal mechatronische machines bestuurd door elektronica. Als docent Mechatronica leg jij als geen ander de link tussen jouw vakgebied en de opleiding. In de klas zorg jij voor een veilige en stimulerende leeromgeving. Je weet de studenten te motiveren en te enthousiasmeren voor jouw vak. Tijdens jouw functie als docent Mechatronica richt jij je op het verzorgen van het onderwijsproces, het begeleiden van studenten en het beoordelen van toetsen of werkstukken. Je hebt een goede connectie met het werkveld, wat maakt dat je in staat bent om praktische voorbeelden in theorie uit te diepen. Ook het meedenken en ontwikkelen van nieuw onderwijs(materiaal) kan tot jouw werkzaamheden behoren. Naast deze interessante functie, heeft Maandag® meer moois te bieden:

  • Een dienstverband bij Maandag®
  • Cursussen en trainingen zodat jij nóg beter wordt in jouw vak
  • Salaris en vakantiedagen conform onderwijs cao
  • Reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer)
  • Onbetaalbaar; een team vol enthousiaste Maandag® collega's

Functie eisen

Docenten bij Maandag® houden van hun werk en van werken! Dit doen we door middel van detachering. Jij wordt er enthousiast van om binnen verschillende onderwijsinstellingen te werken en daarmee kennis te maken met verschillende teams, studenten en lesmaterialen. Daarnaast is het belangrijk dat je in het bezit bent van:

  • Tweedegraads lesbevoegdheid
  • Technische ervaringen binnen (en het liefst ook buiten) het onderwijs
  • Sterke pedagogische en didactische vaardigheden

Over het bedrijf

Een dienstverband bij Maandag® biedt zekerheid gecombineerd met afwisseling en uitdaging. Dit betekent dat je voor een korte of langere periode ervaring kunt opdoen als docent Mechatronica binnen verschillende scholen, met de zekerheid van een dienstverband bij Maandag®. Je verbreedt in razend tempo jouw onderwijsnetwerk en we koersen op opdrachten die aansluiten op jouw wensen en ambities.

Wil jij deel uitmaken van het professionele en gepassioneerde team van Maandag®? 


Solliciteer dan voor 26 juni via de groene button of bel naar 06-30030067 voor meer informatie.


#Covid19

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anne Teesselink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Teesselink