Docent Engels

Rosanne Eeftink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosanne Eeftink
MEI 06
Overijssel Permanent HBO
05.06.2020 102422624
Solliciteren

Over de functie

Is het de present perfect of de past simple?


Lesgeven draait niet om leerlingen zoveel mogelijk informatie geven, maar het draait er om dat ze gaan inzien en gaan snappen wat ze met die informatie kunnen.


Een goede beheersing van de Engelse taal is belangrijk omdat het door een groot gedeelte van de wereldbevolking als moedertaal of als tweede taal wordt gesproken. Jij als docent Engels bent enthousiast over deze internationale taal en kan dit met veel enthousiasme over brengen. In het Engels worden zinnen anders vorm gegeven dan in het Nederlands. In welk deel van de zin hoort nou de plaatsbepaling en hoe spreek je het woord ‘beerbreweries’ correct uit? Dit soort vragen weet jij als docent Engels moeiteloos te beantwoorden.

Daarnaast weet jij de grammatica van de Engelse taal op een boeiende wijze over te brengen en vanzelfsprekend maak jij extra tijd voor leerlingen die het niet meteen snappen. Jij gaat door met uitleggen totdat het kwartje is gevallen en als docent Engels laat je de leerlingen kennismaken met gewoontes en rituelen van het land.


Jij als docent Engels sluit aan bij de leefwereld van jongeren en kunt ze motiveren om voor dat felbegeerde papiertje gaan!

Functie eisen

  • Tweedegraads bevoegd;
  • Minimaal 1 schooljaar ervaring in het lesgeven.

Over het bedrijf

Hier moet natuurlijk wat tegenover staan. Wat bieden wij?

  • Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je op diverse opdrachten worden ingezet;
  • Een marktconform salaris, vakantiedagen volgens het CAO Onderwijs met daarnaast 8% vakantietoeslag;
  • Pensioenregeling, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen;
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Academy;
  • Volledige vergoeding van je reiskosten op basis van € 0,19 per km;


Ben jij klaar voor de volgende uitdaging? Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Solliciteer dan! Heb je vragen? Mail naar: rosanne.eeftink@maandag.nl of bel me gerust op 06-30 73 89 35. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Rosanne Eeftink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Rosanne Eeftink