Docent Economie

Theresa Besuijen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Theresa Besuijen
JUN 08
Zeeland Permanent HBO
08.07.2020 100545411
Solliciteren

Over de functie

In de functie van Docent Economie is het van belang dat jij bekend bent met alle ins en outs van je vak. Economie op micro- en macroniveau, wat bedrijfskunde op z'n tijd. Jij staat voor een klas vol met jongeren. Zie iedereen maar eens bij de les te houden. Daarom speel jij in op de belevingswereld van de leerlingen en laat ze het belang van economie inzien. Het doceren, toetsen en evalueren van de resultaten is onderdeel van je job. Maar docent zijn is meer dan de onderwijstaken alleen. Je bent pedagoog, communicatiedeskundige maar ook organisatievirtuoos. 


Als Docent Economie in dienst bij Maandag® ben jij trouble shooter en zet je je ervaring in waar dat het meeste nodig is bij onze samenwerkingspartners in Zeeland en West-Brabant. Het kan zo zijn dat je een half jaar werkzaam lessen M&O verzorgt in het VWO, terwijl je de volgende maanden aan de slag gaat op twee verschillende scholen - een paar klassen MBO en onderbouw van HAVO.


Wanneer dit voor jou klinkt als de afwisseling waar je naar op zoek bent, ga ik graag het gesprek met je aan om wensen en ambities te bespreken. Dan vertel ik je gelijk meer over de diverse mogelijkheden die Maandag® kan bieden. Voor ons docententeam van schooljaar 2020/2021 zijn wij nog op zoek naar een Docent Economie die zich bij ons wil voegen.

Functie eisen

Wij zijn dus op zoek naar de docent die:

  • een afgeronde lerarenopleiding Economie (eerste- of tweedegraads) heeft;
  • minimaal één jaar ervaring met het doceren van economische vakken heeft;
  • zowel pedagogisch als didactisch stevig in de schoenen staat;
  • een pro-actieve houding heeft en niet terug deinst voor de diversiteit van het onderwijs;
  • schooljaar 2020/2021 beschikbaar is voor 0,4 – 0,8 fte.

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® biedt jou een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Alle zakelijke reiskosten vergoeden we op basis van € 0,19 per kilometer. Ook een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.


Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Heb je interesse? Stuur dan je CV naar theresa.besuijen@maandag.nl of bel naar +31 6 82 14 28 24, dan kunnen we samen een afspraak inplannen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Theresa Besuijen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Theresa Besuijen