Docent Duits

Anne Teesselink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Teesselink
MEI 28
Overijssel Permanent HBO
27.06.2020 100288287
Solliciteren

Over de functie

Mit, nach, bei, seit, von, zu, jij bent aan een nieuwe uitdaging toe! Binnen Maandag® bieden we uiteenlopende mogelijkheden als Docent Duits. Jij weet als geen ander over te brengen dat Duits uit veel meer bestaat dan het stampen van naamvallen. Het zit in jouw natuur om de klas mee te nemen in een reis door geschiedenis en cultuur van de Duitse taal. Dit giet jij als geen ander in boeiende en afwisselende lessen. We bieden je uitdagende opdrachten, waar jij echt het verschil kunt maken. Uiteraard ontvang je meer moois voor jouw inzet:

  • Dienstverband bij Maandag®
  • Salaris en vakantiedagen conform de onderwijs cao
  • Cursussen en trainingen zodat jij nóg beter wordt in jouw vak
  • Reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer)
  • Onbetaalbaar; een team vol enthousiaste Maandag® collega's.

Functie eisen

Ook leerlingen die 'Nur Bahnhof verstehen' weet jij mee te nemen in jouw lessen, daarnaast breng je de volgende skills mee:

  • Een eerste- of tweedegraads bevoegdheid Duits
  • Stage- of werkervaring als Docent (Duits)

Over het bedrijf

Onszelf op de borst kloppen? Nergens voor nodig! Maar trots zijn we wél. We bestaan al bijna 30 jaar en werken nauw samen met scholen in onder andere het (voortgezet) onderwijs. Dit betekent dat je de mogelijkheid krijgt om diverse onderwijservaring op te doen. Met de zekerheid van een dienstverband bij Maandag® kun je bij verschillende scholen voor een korte of langere periode aan de slag, ervaring op doen en jouw onderwijsnetwerk vergroten! 


Wil je deel uitmaken van ons professionele en gepassioneerde team? Dan zie ik graag jouw sollicitatie tegemoet.


#Covid19

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Anne Teesselink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Anne Teesselink