Docent Duits

Camilla Hakkens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Camilla Hakkens
JUN 22
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
22.07.2020 100266170
Solliciteren

Over de functie

Was du heute kannst besorgen, das verschiebe nicht auf morgen!


Als docent Duits weet jij je studenten enthousiast te maken voor de Duitse taal en cultuur. Je brengt een stukje Duitsland naar het klaslokaal en maakt je lessen boeiend door met actuele en praktijkgerichte onderwerpen te werken.

Als de betrokken docent Duits die jij bent, weet je wat er bij je studenten speelt en kun je ieder individu helpen door te differentiëren en verschillende werkvormen toe te passen. Dit zorgt ervoor dat je lessen nooit saai zullen zijn.


En verder...

  • Je past je lessen aan op de praktijk van de betreffende opleiding
  • Je streeft naar verbetering van het onderwijs

Functie eisen

  • Je beschikt over een eerstegraads of tweedegraads lesbevoegdheid
  • Je bent 0,4 - 1 fte beschikbaar

Over het bedrijf

Maandag® is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben binnen het onderwijs. Samen gaan wij op zoek naar jouw werkgeluk op de school die bij jouw wensen en competenties aansluiten.

Wij bieden een passend salaris, mogelijkheid tot een vast dienstverband, reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en opleidingsmogelijkheden op onze Maandag® Academy.

Hiernaast wordt elk kwartaal een Club Maandag® workshop georganiseerd, waar je kennis maakt met je collega's en ideeën op kan doen aan de hand van het thema.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Camilla Hakkens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Camilla Hakkens