Docent commerciële vakken

Marree Kemps
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marree Kemps
JUN 15
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
15.07.2020 100075981
Solliciteren

Over de functie

Als docent commerciële vakken ben jij dé specialist op het gebied van (bedrijfs)economie, marketing, ondernemen, retail, business to business of international business. Jij gaat aan de slag met toekomstige ondernemers en helpt hun stap voor stap op weg naar een succesvolle commerciële carrière. Als docent ben jij in staat om de ontwikkelingen van de leerlingen verder te brengen en weet jij hen mee te nemen in jouw vakgebied, het commerciële werkveld! Met behulp van jouw kennis, expertise en verschillende interactieve les vormen zorg jij voor een les die aansluit bij het niveau van je studenten.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij vanuit de zekerheid van een (vast) dienstverband bij Maandag® verschillende ervaringen op doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Functie eisen

  • Je hebt een (tweedegraads) onderwijs bevoegdheid;
  • Bij voorkeur tevens een relevante commerciële opleiding of aantoonbare ervaring in het commerciële werkveld;
  • Je hebt goede coachende vaardigheden;
  • Je bent didactisch en pedagogisch vaardig;
  • Je investeert graag in je eigen ontwikkeling en nog belangrijker; die van de studenten;
  • Je neemt een positieve en motiverende werkhouding aan naar studenten en collega's

Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je op diverse opdrachten worden ingezet en kan je veel werkervaring bij verschillende scholen voor een lange periode opdoen. Salaris en vakantiedagen ontvang je conform leraren-cao, daarbij vergoeden wij een reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer). Er is een mogelijkheid deel te nemen aan extra trainingen via onze Maandag® Academy. Je hebt een vast contactpersoon binnen Maandag® namelijk je recruiter. Onbetaalbaar: een team voor leuke Maandag® collega's.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Marree Kemps
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marree Kemps