Docent BWI en/of PIE bij MAANDAG! (Volgend schooljaar 2020-2021)

Jennifer Garrett
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jennifer Garrett
MEI 14
Drenthe Permanent HBO
13.06.2020 100546715
Solliciteren

Over de functie

Voor volgend schooljaar is Maandag® Groningen op zoek naar een Docent Techniek/ BWI en/of PIE ter uitbreiding van ons docenten team.

Ben jij docent BWI en/of PIE en klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Dan kom ik graag met jou in contact om de mogelijkheden bij Maandag® te bespreken.

Wij zijn doorlopend op zoek naar docenten die door middel van een dienstverband en zekerheid, hun passie en ervaring willen delen en verruimen bij langdurige projecten op diverse scholen in de regio Groningen en Drenthe.


BWI en PIE, de lessen waar veel leerlingen naar uitkijken. Jij als docent weet de leerlingen op het gebied van Bouwen Wonen en Interieur en/of Produceren Installeren en Energie bij te scholen. Naast de praktijklessen, leg jij met veel plezier theorieën uit en weet jij de leerlingen bij de les te houden.

Als docent bij Maandag ben jij verantwoordelijk voor het geven van BWI en/of PIE aan diverse doelgroepen binnen het voortgezet onderwijs of MBO. Daarnaast begeleid en ondersteun je leerlingen in de klas, ontwikkel je lesmateriaal en woon jij vergaderingen omtrent leerlingen en de organisatie bij.

Hoe fijn is het om een kijkje te nemen op verschillende scholen terwijl je bij ons zekerheid en vastigheid hebt. Het geeft jou de mogelijkheid om je kennis en kunde over te brengen op het vmbo, havo/vwo of misschien wel zelfs mbo of hbo. Jij houdt van afwisseling en blijft jezelf graag uitdagen en ontwikkelen.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

·       Een onderwijsbevoegdheid (1e of 2e graads) of in de afrondende fase van je opleiding;

·       Minimaal 1 jaar stage/ werkervaring als docent BWI/PIE;

·       Je bent een bevlogen docent, die stevig in zijn/haar schoenen staat en pedagogisch goed onderlegd.


Kun jij jezelf vinden in bovenstaande en wil jij graag weten hoe het is om voor een veelzijdige organisatie als Maandag® te werken? Dan kom ik graag met jou in contact!

Ik ben bereikbaar op 0683253657 of mail je cv naar jennifer.garrett@maandag.nl

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Maandag® Academy biedt diverse trainingen en cursussen aan die jij als docent bij ons kosteloos kunt bijwonen. Je kunt hierbij denken aan zowel beroepsgerichte trainingen als trainingen die je helpen bij het ontwikkelen van je persoonlijke vaardigheden. Of je nu een starter bent of al jaren ervaring hebt. Er zijn trainingen en cursussen op elk niveau. De trainingen zijn zowel klassikaal als online via een Webinar of via één van onze online leeromgevingen. Bij Maandag begeleiden we je graag bij het optimaal vormgeven van je loopbaan. Die begeleiding krijg je doorlopend het schooljaar van een recruiter en accountmanager bij Maandag®.

Daarnaast bieden wij jou een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Alle zakelijke reiskosten vergoeden we op basis van € 0,19 per kilometer. Ook een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen een pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Jennifer Garrett
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jennifer Garrett