Docent bij MAANDAG! (schooljaar 2020 - 2021)

Jennifer Garrett
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jennifer Garrett
MEI 14
Drenthe Permanent HBO
13.06.2020 100545752
Solliciteren

Over de functie

Bij maandag zijn wij doorlopend op zoek naar geschikte docenten die vanuit een vastdienstverband bij Maandag® diverse langdurige projecten bij verschillende scholen oppakken. Ben jij na jaren bij dezelfde school te hebben gewerkt op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wil jij als startend docent ondervinden welke school en doelgroep het beste past? Dan is Maandag® de juiste organisatie voor jou.


Bij Maandag® zijn wij op zoek naar energieke docenten die toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière en niets liever doen dan voor de klas staan.

Jij bent een docent met veel passie voor het onderwijs en hebt een 1e of 2e graads bevoegdheid voor de vakken Nederlands, Wiskunde, Frans of Techniek. Jij hebt ervaring met het geven van lessen aan het vmbo, havo en/of vwo onderbouw/ bovenbouw. Je bent flexibel ingesteld en kunt je goed aanpassen in een nieuwe omgevingen.

Functie eisen

  • Jij beschikt over een tweedegraads of eerstegraads lesbevoegdheid, PABO of zit in de afrondende fase van je studie;
  • Gemotiveerd, pedagogisch en didactisch vaardig en communicatief sterk;
  • beschikbaar voor minimaal 0,5 FTE;
  • Minimaal 1 jaar werk/stage- ervaring binnen het onderwijs;
  • Flexibele houding omtrent opdrachten, scholen en reistijd;

Over het bedrijf

Bij Maandag® krijg je de mogelijkheid om vanuit een vastdienstverband te werken bij één of meerdere scholen in de regio. Als docent bij Maandag krijg jij de kans om ervaring op te doen in verschillende keukens. Bij Maandag begeleiden we je graag bij het optimaal vormgeven van je loopbaan. Ontwikkeling staat bij Maandag daarom ook voorop, wij bieden diverse, workshops en trainingen aan op de Academy. Je kunt hierbij denken aan zowel beroepsgerichte trainingen als trainingen die je helpen bij het ontwikkelen van je persoonlijke vaardigheden. Of je nu een starter bent of al jaren ervaring hebt. Er zijn trainingen en cursussen op elk niveau. De trainingen zijn zowel klassikaal als online via een Webinar of via één van onze online leeromgevingen. Kortom alle tools om je tot volwaardig professional en docent te ontwikkelen.


Wat biedt Maandag® jou?

• Mogelijkheid tot een vast dienstverband bij Maandag® waarbinnen je diverse langdurige projecten kunt doen;

• Een marktconform salaris conform de CAO Onderwijs;

• Reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer;

• Begeleiding gedurende je loopbaan van je recruiter en accountmanager;

• Diverse trainingen en cursussen vanuit de Maandag® Academy


Kom jij ons enthousiaste Maandag® docenten team versterken? Graag ga ik met jou in gesprek om jouw ambities en ervaringen te bespreken.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Jennifer Garrett
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Jennifer Garrett