Bemonsteraar / Bron-contactonderzoeker COVID-19

Marli Westerhof
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marli Westerhof
MEI 26
Drenthe Tijdelijk MBO
25.06.2020 103164144
Solliciteren

Over de functie

Waar ga je werken?

Je bent als bemonsteraar of bron-contactonderzoeker, nodig in de regio Noord-Nederland! Een rijbewijs is gewenst, aangezien de locaties soms moeilijk bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Mocht je geen rijbewijs hebben, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Wat ga je doen als bemonsteraar?

Jij krijgt als bemonsteraar een speciaal pak aan en gaat vervolgens wangslijm afnemen bij mogelijk besmette cliënten. Je zorgt ervoor dat dit wangslijm goed getest kan worden op een infectie van corona. Tevens word jij gebrieft om de cliënt en andere bezorgde burgers van de juiste informatie te kunnen voorzien en te woord te kunnen staan. In de teststraat rijden cliënten rustig naar jou toe. Ze hoeven niet uit te stappen. Jij kunt door het open raam van de auto de werkzaamheden verrichten en ze hierna voorzien van informatie. Uiteraard zullen er ook collega’s uit andere disciplines op de locatie aanwezig zijn.


Wat ga je doen als bron-contactonderzoeker?

Je gaat aan de slag in een team van bron contactonderzoek medewerkers. Ook werk je samen met verpleegkundigen, floormanagers en artsen. Je kunt goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en informatiestromen. Zo komt er steeds input van artsen en verpleegkundigen met wie je samenwerkt, je beantwoordt telefoon en mail. Je vindt het leuk samen te werken met verschillende collega’s.


Nederland is, net als vele andere landen, in de ban van het COVID-19 virus. Niemand weet precies hoe het gaat verlopen. Wel is de verwachting dat, vanwege het feit dat er meer getest zal gaan worden, jij als bemonsteraar hard nodig zal gaan zijn!

Functie eisen

Wie ben jij?


Jij bent een:

  • verpleegkundige
  • doktersassistent
  • arts (in opleiding).


Samen met jou wordt er gekeken of je bekwaam bent voor het uitvoeren van deze handelingen. Mocht het zo zijn dat hier nog iets voor geregeld moet worden, dan zorgt Maandag®️ ervoor dat dit geregeld wordt! Denk hierbij aan het technisch handelen, oefen momenten en hygiënisch en veilig te werk gaan.

Over het bedrijf

De GGD bewaakt en bevordert de gezondheid van alle inwoners van Nederland. De GGD staat voor een gezonde leefomgeving met een hoge hygiënische standaard, en voor de bestrijding van infectieziekten. In samenwerking met de zorg werkt de GGD aan het voorkomen van outbreaks en verspreiding van (resistente) infectieziekten. De afdeling verleent advies en steun aan het gemeentelijke beleid op het gebied van gezondheidsbescherming.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Marli Westerhof
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Marli Westerhof