Begeleider Naschoolse Opvang

Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink
JUN 24
Flevoland Tijdelijk MBO
24.07.2020 106672534
Solliciteren

Over de functie

Hier ga je werken


De locatie in Almere in een naschoolse opvang voor speciaal onderwijs in Almere. De locatie staat midden in de wijk maar heeft veel groen er omheen. Samen met je collega’s begeleid je verschillende groepen kinderen. Dit kan binnen maar het is natuurlijk ook leuk om in de zomer buiten activiteiten te organiseren.


Dit ben jij


Jij bent een begeleider die ervaring heeft in het werken met kinderen met autisme of een andere handicap. Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Ook moet je geduld hebben en moet je de rust weten te bewaren bij de groep en bij jezelf. Het belangrijkste is dat je blij wordt van het verzorgen van de kinderen. Dit kan een spelletje spelen, een activiteit organiseren maar ook een stukje lichamelijke verzorging kan bij je taken horen.

Je komt terecht in een leuk team. Samen met je collega’s zorg jij voor een leuke dag bij de kinderen. Ook probeer je hun te stimuleren in hun ontwikkeling. Bij verandering in gedrag overleg je met je collega’s of de gedragswetenschapper. 


Hierom kies je voor Maandag®


Als begeleider bij Maandag® heb je ontzettend veel mogelijkheden. Welke vacature spreekt jou het meeste aan? wil je na je opdracht verlengd worden of weer een nieuwe ervaring op doen? Het mooie van detachering bij Maandag® is dat alle opties open liggen.


Jij vindt het leuk om jezelf breed te ontwikkelen door verschillende ervaringen op te doen. Op basis van een kennismakingsgesprek beslissen we samen waar je interesses liggen. Zo zorgen wij dat jij de mogelijkheid hebt om te werken op de plekken die het beste bij je passen.


Tijdens de opdrachten blijven we nauw bij elkaar betrokken. Zo leren we je steeds beter kennen. Aan het eind van de opdracht weten we precies wat de volgende stap moet zijn in jouw carrière. Door middel van opdrachten en cursussen laten wij je ontwikkelen op een manier die past bij jouw visie en ambities. Verder bieden we je:


  • Een goed salaris op basis van de betreffende CAO en ervaringsjaren
  • reiskostenvergoeding a €0,19 of de mogelijkheid tot het leasen van een auto
  • diverse ontwikkelingsmogelijkheden zoals het volgen van trainingen en cursussen


Functie eisen

  • Gediplomeerd MBO 4 in de richting van bijvoorbeeld, SPW, MMZ of pedagogisch medewerker
  • Per direct beschikbaar
  • 24 – 32 uur beschikbaar
  • empathisch, rustig en betrouwbaar

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink