(leerling) verpleegkundige gehandicaptenzorg

Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink
APR 28
Noord-Holland Permanent MBO
11.07.2020 100281659
Solliciteren

Over de functie

Voor een grote organisatie zoek ik een (leerling) verpleegkundige voor een nieuwe locatie in Amsterdam. Deze net geopende locatie is fris en modern ingericht. Op de locatie wonen een kleine 40 cliënten in de leeftijd van 60 tot 90 jaar.


Het niveau verschilt van licht tot ernstig lichamelijk/geestelijk gehandicapt. Als (leerling) verpleegkundige werk jij met alle doelgroepen. Om dag en nacht klaar te kunnen staan voor de bewoners werk je dag- avond- en nachtdienst.


Als (leerling) verpleegkundige ben jij hard nodig. Met jouw medische expertise ondersteun jij de begeleiders. Je bent de schakel tussen arts, bewoner en familie. Samen met het team zorg jij dat het welzijn van de bewoners altijd de hoogste prioriteit heeft. Jullie houden je bezig met het organiseren van activiteiten en bewaken de kwaliteit van de zorg.


Als (leerling) verpleegkundige gebruik jij je medische kennis om de verpleegtechnische zorg op je te nemen. Ook geef je workshops en trainingen om de somatische kennis van begeleiders te vergroten.


De organisatie wordt gekenmerkt door hun innoverende manier van werken. Ze gebruiken muziek en robotica om de bewoners te stimuleren. Bij deze nieuwe locatie zet je samen met je collega’s een nieuw team op om te werken aan de zorg van de toekomst.


Wij bieden


  • Een goed salaris op basis van jouw ervaring
  • Reiskostenvergoeding a €0,19 per km
  • Een werkgever die jou als professional op nummer 1 zet
  • Concrete ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden

Functie eisen

  • Gediplomeerd VIG (met ambitie door te groeien) of BIG geregistreerde verpleegkundige
  • Affiniteit met de gehandicaptenzorg
  • Bereid alle diensten te draaien
  • Een enthousiaste professional die het leuk vindt een nieuwe locatie samen op te zetten

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink