MBO Docent

Over de functie

Voor morgen, volgende maand, of volgend schooljaar, je bent altijd welkom om kennis te komen maken.

Een didacticus en pedagoog, een studieloopbaanbegeleider en een verbinder tussen onderwijs en het werkveld. Dat ben jij. Het mbo is anders dan het voortgezet onderwijs en het heeft ook een ander soort docent nodig. Een docent mbo dus. Iemand die begrijpt dat wat er in de les wordt besproken een belangrijk aandeel heeft in de toekomst van je studenten. Iemand die ervoor zorgt dat je studenten klaar worden gestoomd voor het “echte” leven.

Of je nu op de afdeling Zorg & Welzijn werkzaam bent, of lesgeeft in het domein Techniek, jij bent van groot belang voor het mbo. Je bent een enthousiaste docent mbo die weet hoe je je studenten enthousiasmeert. Zij hebben interesse in wat jij te vertellen hebt en omdat jij het op jouw manier vertelt, blijft het ze goed bij. Je combineert theorie en praktijk door verschillende werkvormen toe te passen; je houdt zelf namelijk ook van variatie in je lessen. Je wil je studenten inspireren en bijdragen aan hun ontwikkeling en ik sta volledig achter je.

Waarom ik zo enthousiast ben over jou? Omdat je vanzelfsprekend een onmisbare bijdrage levert aan de maatschappij. Jij vindt het leuk om te zien hoe studenten zich ontplooien en jouw kracht zit in je docentschap. Docent mbo zijn is niet voor iedereen weggelegd en juist daarom vind ik het zo interessant om je beter te leren kennen.

Ik ben dagelijks bezig met het werkgeluk van docenten. Een blije docent is een blije Birrighinde (en hopelijk een blije klas natuurlijk). Ik wil dan ook graag weten wat voor jou belangrijk is in je baan als docent mbo. Vind je het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen? Super: wij bieden trainingen en begeleiding die aansluit bij jouw wensen. Wil je af en toe sparren met collega’s uit het onderwijs in Nederland? Helemaal top: Club Maandag® organiseert een aantal keer per jaar evenementen waar je welkom bent om verschillende thema’s te bespreken en mij en andere collega’s op een informele manier te leren kennen. Bel me, of druk op de “Solliciteer”-knop en we bespreken je wensen.


Functie eisen

 • Een onderwijsbevoegdheid;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Ervaring in het onderwijs.


Over het bedrijf

Bij Maandag® kom je te werken bij een organisatie die achter je staat, je handvatten aangereikt kunt krijgen als je die nodig hebt. Daarnaast kom je in een docenten team te werken waar iedereen enthousiast is en geen uitdaging uit de weg gaat.

Verder krijg je:

 • Trainingen en begeleiding;
 • Toegang tot de Club Maandag® evenementen;
 • Salaris en vakantiedagen en vakantie geld conform leraren-cao;
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
 • Héle leuke collega’s.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Birrighinde Willems

Birrighinde Willems

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs