Docent Nederlands Schooljaar 2020 - 2021

Camilla Hakkens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Camilla Hakkens
MEI 19
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
18.06.2020 100185180
Solliciteren

Over de functie

De lente is begonnen en met een positieve blik kijken we alvast vooruit naar het nieuwe schooljaar. Wat zijn jouw toekomstplannen?

Als docent Nederlands ga jij via Maandag® aan de slag op scholen die aansluiten bij jouw visie en missie.


Vind je het belangrijk dat jij je creativiteit in je lessen kwijt kan? Of ben jij juist op zoek naar een praktijkgerichte school?

Samen gaan wij op zoek naar de scholen waar jij je werkgeluk als docent Nederlands zal vinden.


Hiernaast biedt Maandag® opleidingen die op jouw vakgebied van toepassing zijn. Je kunt denken aan verdieping in vakdidactiek of pedagogiek, maar bijvoorbeeld ook aan het omgaan met agressie in de klas.

Ook wordt er ieder kwartaal een Club Maandag® evenement georganiseerd, een workshop met steeds een ander thema, en verschillende borrels, waarin jij kennis maakt met de andere professionals en je netwerk kunt uitbreiden.

Functie eisen

  • Je hebt een eerstegraads/tweedegraads lesbevoegdheid Nederlands of LIO
  • Je krijgt energie van het lesgeven en brengt dit over op je leerlingen
  • je bent beschikbaar voor 0,4 - 1 fte


Over het bedrijf

Maandag® is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben binnen het onderwijs. Samen gaan wij op zoek naar jouw werkgeluk op de school die bij jouw wensen en competenties aansluiten.

Wij bieden een passend salaris, mogelijkheid tot een vast dienstverband, reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en opleidingsmogelijkheden op onze Maandag® Academy.

Hiernaast wordt elk kwartaal een Club Maandag® workshop georganiseerd, waar je kennis maakt met je collega's en ideeën op kan doen aan de hand van het thema.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Camilla Hakkens
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Camilla Hakkens